Visul suporterului dinamovist

Program DDB. Schimbare. Inovație. Îndrăzneală. Pasiune. Mult roșu-alb.

”În viața asta mai avem ceva de făcut!”

Am tot văzut promovarea acestui program și fiind vorba de echipa mea de suflet, am încercat să culeg cât mai multe informații. Am fost la Operă și am rămas uluit de desfășurarea evenimentului. Cu atât mai mult când am văzut că nu degeaba am făcut coregrafia cu OPERA PCH, câinii sunt cei care dau și mențin tonul în fotbalul românesc!

Aici e Dinamo! Am stat puțin și m-am gândit. Singurul proiect revoluționar. Singurii oameni care s-au apucat de treaba și chiar vor să realizeze ceva. Singurii care au plecat la un drum și și-au asumat totul, și cu bune, și cu rele. Și-au asumat critici, neîncredere, dar timpul le va rezolva pe toate. La fel de asumați au fost și atunci când după zile sau săptămâni de muncă, coregrafiile s-au situat fără drept de apel în topul mondial.

Acum sunt Membru DDB și mă mândresc din adâncul inimii cu acest lucru. Au fost multe voci de-a lungul timpului care au propus introducerea proiectului ”socios”, dar câți sunt aceia care s-au alăturat inițiativei pe care ei au dorit-o?

Am colecționat de-a lungul anilor bilete, abonamente, autografe, eșarfe, iar acum le arăt fiului meu și îi transmit ”microbul” Dinamo. Mă simt un tată fericit și mândru, căci prin intermediul cardului DDB, copilul meu poate intra de mână cu jucătorii pe teren. Visul lui va deveni realitate. Va putea sta lângă idolii lui, va putea face poze cu aceștia, va putea merge în vestiar înaintea unui meci, va putea vorbi cu jucătorii pe care îi admiră sau îi imită în curtea școlii la miuță cu colegii.

După 70 de ani de istorie, suporterii au devenit acționari! Nu știu câți dintre voi conștientizează asta, dar este visul fiecăruia dintre noi. Visul că ne putem implica mai mult în viața echipei. Avem 1 din 5 voturi în Consiliul de Administrație, adică 20% putere de decizie prin președintele board-ului DDB, Cristi Hîldan. Ceea ce mi se pare extraordinar este că eu, un simplu suporter, pot contribui prin votul meu la alegerea președintelui board-ului care poate deveni chiar președintele lui Dinamo!

Dinamo întotdeauna a făcut parte din sufletul meu. Acum și eu fac parte din viața lui Dinamo!

Visele chiar devin realitate, trebuie doar să crezi în ele!
Devino și tu Membru DDB! Împreună vom reuși!

https://programddb.ro/inrolare

Nr Vizualizari : 8324

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*