Ceasul din Hamburg

La fel ca Dinamo București în Liga 1, Hamburger SV deținea recordul de prezențe neîntrerupte în Bundesliga.

Ceasul din tribună număra anii, zilele, orele, minutele și secundele petrecute în prima ligă a Germaniei. Un ceas electronic imens în țara care a inventat ceasul mecanic.

Un ceas care nu se oprise niciodată.

Până într-o zi din 2018, când Hamburger SV a retrogradat. Atunci, după 55 de ani de Bundesliga, sub ochii împăienjeniți de lacrimi ai suporterilor, CEASUL S-A OPRIT.

Dinamo este ÎNCĂ în Liga 1. Singura echipă care nu a retrogradat niciodată. Orologiul lui Dinamo continuă să ticăie de 72 de ani fără întrerupere.

Pe 30 aprilie, orologiul acesta a fost gata să se oprească. Dar voi l-ați împins mai departe. Am obținut Licența de Liga 1, printr-o mobilizare nemaiîntâlnită a suporterilor.

Am fost la câteva ore de oprirea ceasului. Dar voi nu v-ați dat bătuți, pentru că ați știut că dacă Dinamo se oprește, TIMPUL, ZILELE, ORELE, nu vor mai avea același sens.

Secundarul ceasului nostru încă dă rateuri și toți ochii sunt ațintiți spre el. Și ai noștri și ai celor care așteaptă cu nerăbdare oprirea timpului în Ștefan cel Mare.

Există încă riscul retrogradării. Trăim încă sub amenințarea falimentului. Și în tot acest timp, SINGURII care fac ca secundele să-și continue scurgerea, sunt SUPORTERII.

Fiecare OM ADUS în Proiectul Socios,

Fiecare DONAȚIE,

Fiecare BILET cumpărat,

Fiecare ÎNSCRIERE în www.programddb.ro

…reprezintă fire de nisip adăgate în clepsidra timpului ce continuă să se scurgă și să măsoare anii de viață ai clubului.

VINO ȘI TU, CÂINE! Intră pe www.programddb.ro și pune niște nisip în clepsidră, pentru ca povestea noastră să continue!

Nr Vizualizari : 1163

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*