Un weekend colorat în roșu-alb…

Vineri seara. Stăm comozi în paturile noastre, ne ascundem de frigul ce și-a făcut apariția inevitabil. Weekend-ul se apropie cu pași grăbiți… Dacă încă vă mai întrebați ce să faceți sâmbătă și duminică, câinilor, vă invităm să participați la maratonul roșu și alb! Da, un weekend plin de activități sportive la care avem obligația să participăm. Susținem DINAMO BUCUREȘTI. Nu contează sportul, locul, vremea, rezultatele! Pentru noi există…DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!!
Ne începem ziua la ora 11, când gladiatorii noștri de la rugby se vor lupta cu spurcații în ghen(CE)a…
La 17:30, RED POWER is back!! La baschet, Dinamo întâlnește BC SCM Timișoara în sala Dinamo, unde vor să demonstreze că există o singură echipă în campionat: DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!! Intrarea este liberă, toți câinii sunt așteptați la spectacol!
Rămânem pe poziții până la 20:30, Dinamo-Chiajna…Peluza este o noastră, câinilor!!! Mobilizarea!!! 10 lei biletul în peluză… Nu aveți motiv să lipsiți!
Duminică, de la 12 debutează echipa de handbal feminin! Fetele cochetele joacă pentru prima dată în sala Dinamo…Dinamovistele noastre ne pregătesc o surpriză de zile mari: handbalul în fustă!! Tinere, frumoase, talentate…
Pentru că în România…DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!!

Nr Vizualizari : 5643

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*