Stiri de azi – 09/09/2011

In urma tragerii la sorti care a avut loc la astazi, Dinamo va juca cu Luceafarul Oradea in meciul contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei care va avea loc pe 20, 21 sau 22 septembrie in functie de televiziuni (“traiasca” fotbalul modern).
Meciul va avea loc intr-o singura mansa eliminatorie si se va disputa pe terenul echipei extrase prima, adica in Stefan cel Mare.

Tot astazi clubul nostru a anuntat preturile la bilete pentru meciul cu Rapid de etapa viitoare.

TRIBUNA 0
Tribuna 0-VIP – sectoarele 4 si 5 – randurile 13-19: 150 RON
Tribuna 0-I – sectoarele 3, 4, 5, 6: 80 RON
Tribuna 0-II – sectoarele 2 si 7: 50 RON
Tribuna 0-III – sectoarele 1 si 8: 40 RON

TRIBUNA A II-A
Tribuna a II-a-VIP – sectoarele 20 si 24 – randurile 9-11: 80 RON
Tribuna a II-a acoperita – sectoarele 20, 21, 23 si 24: 50 RON
Tribuna a II-a neacoperita – sectoarele 19 si 25: 40 RON

PELUZA CATALIN HILDAN: 25 RON
PELUZA I: 25 RON

Daca la meciul cu Otelul am crezut ca celor din loja le-a venit mintea la cap si au renuntat la sistemul stupid bazat pe niste meciuri care sunt derby-uri doar in capul lor, iata ca astazi se dovedeste ca meciul cu campioana a venit prea repede dupa socul cu Poltava si de aceea au lasat preturi normale la el.

Pentru ca sustinerea neconditionata a echipei, pe care incercam sa o promovam inclusiv prin site-ul asta, nu inseamna sa stai capra la fiecare decizie stupida care vine de la loja ii anuntam pe actualii creditorii ai lui FCD ca intr-o perioada in care in Romania se inaugureaza stadioane noi pe banda rulanta, stadioane acoperite unde ai toate conditiile sa vezi un meci de fotbal, sa maresti preturile pe Dinamo (made in 1953, si lasat asa), indiferent de meci, cu 33 pana la 150%, cand tu oricum aveai cele mai scumpe bilete din tara, este o lovitura de marketing pe care doar niste manageri care au terminat cateva mba-uri o puteau face.

In legatura cu aceasta problema ne-am mai exprimat parerea si aici sau aici dar pentru cei trei creditori, care atunci cand vine vorba de investitii in stadion au in dreptul lor doar renovatul lojelor, parerea suporterilor nu conteaza.

Aceasta decizie face parte din aceeasi categorie cu aceea luata recent tot de niste “genii” care au hotarat sa mute meciul cu Poltava de la 20.00 la 18.00, probabil s-au bucurat la 2 lei de la tvr, care nu a vrut sa se suprapuna meciul cu cel al spurcatilor, si astfel am jucat cu cel putin 4 maini moarte in echipa, care au picat fizic dupa 10 minute contra unor ucrainieni al caror singur atuu a fost tocmai conditia fizica mai buna ca a noastra pe o caldura de 30 de grade.
De ce doar noi am fost de acord cu mutarea asta ??? de ce celelalte echipe au jucat toate aproximativ de la aceeasi ora, indiferent ca meciurile erau transmise in paralel, iar daca aveau putin noroc si mediesenii se calificau toate in bloc inafara de noi !!! de ce ??? pentru ca noi avem in loja niste IDIOTI INCOMPETENTI . Iar preturile anuntate azi pentru meciul cu Rapid nu fac decat sa-mi intareasca aceasta convingere.

PCHDinamo (09/septembrie/2011 08.01PM)

Nr Vizualizari : 2877

Comentarii (1)

  1. hepaticus spune:

    scump..pt groapa..bun pt arena nationala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*