Savulescu vorbeste

Savulescu, Dragos Savulescu. In aceasta postura de agent secret  dichisit, a aparut in prim plan , precum un Messia  al suflarii alb-rosii , acest  nou/vechi  personaj din jurul lojei de pe Calea Floreasca. Parerile suporterilor au fost impartite : ba ca e un fel de Turcu mai aranjat, ba ca e o marioneta folosita ca scut de Borcea , ba ca e mult asteptatul investitor care sa scoata din mediocritate managementul de la Dinamo.

Marti seara , domnul Savulescu a aparut la” probabil cel mai gras comentator sportiv” in emisiune, cu scopul de a ne lumina in privinta rolului sau in proiectul “New Dinamo”. In afara linguselilor permanente oferite pe toate durata emisiunii de catre cei trei “grei” ai mass-mediei sportive de la noi  (Ivanoviici, Mitran si Buzarin) cu greu am putut remarca ceva concret . Savulescu ne-a servit pe tava multe vorbe alese (a se citi : vorbe goale si frumos intortocheate) , cuvinte mari precum : performanta,onoare, sacrificiu sau spirit occidental si….
cam atat. Oamenii au inteles cam ceea ce intelege taranul cand i se explica ce legatura are caderea bursei de la New York cu scumpirea painii. In linii mari, cu aroganta nelipsita, actionarul lui Dinamo a ocolit sa explice lipsa unei campanii de achizitii , si a lasat impresia ca trateaza Dinamo ca orice alta firma in perioada de criza: oameni mai putini, munca mai multa si… cu Dumnezeu inante. Pana acum soarta s-a aratat favorabila echipei, asa ca , de ce nu, Savulescu si-a asumat meritele inceputului bun de sezon.

Cat despre suporteri…. ce sunt aia? Intrebat de ce o galerie, candva cea mai puternica din tara, s-a indepartat treptat de stadionul din Stefan cel Mare , Savulescu  s-a limitat sa “spere” ca odata cu rezultatele va reveni si publicul.
NU domnule Savulescu ! NU suntem un public de rezultat ! NU suntem cantitate neglijabila ! NU esti proprietarul trairilor alb-rosii! NU poti tranzactiona orice! NU ne-ai convins cine esti si ce vrei !
Si daca te intrebi cine a fost alauri de Dinamo in Ucraina si cine va fi  in Regie … TOT NOI !

PCH Dinamo (21 August 2011)

Nr Vizualizari : 4263

Comentarii (4)

 1. sorin_pch spune:

  CU TOTII LA MECIUL DE JOI, SA INCURAJAM ECHIPA

 2. caine1948 spune:

  eu zic sa mergem la meci, e o sansa f buna sa protestam la greu impotriva conducerii. Haideti joi sa-i injuram 90 de minute pe badea si borcea. Eu vin de la Brasov special pt asta. Adica ajunge si Dinamo pe primul loc si tu vinzi cel mai bun jucator. Cam ce mai e de asteptat? Haideti sa ne facem si noi odata datoria si bagam frica in mizeriile astea

 3. maresalul de otel spune:

  spurcat actionar

 4. Andrei11 spune:

  CINE E SAVULESCU SA VORBEASCA DE DINAMO?!meriti sa mori in cacat pt ce faci cu echipa asta..iti bati joc d o embleme aparata cu sudoare pe teren ma..om cu prea mult ulei in par!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*