Perioada aia a sezonului

Dacă ești român, ai un televizor și un furnizor de cablu înseamnă că nu ai nicio scuză dacă sărbătorile te prind nepregătit. Nu ai cum să susții de exemplu că “ai pierdut noțiunea timpului”, deoarece reclamele cu Moș Crăciun, reni sau cadouri încep undeva de la sfârșitul lui octombrie încât nu știi dacă să parlesti porcul sau să-l lași să-l ardă soarele. Oricum, eu cred că dacă încă îmi pun 2 cuburi de gheață în paharul de Coca-Cola, reclamelele acelea NU AU CE CAUTĂ LA TELEVIZOR !!!

Dacă mai ai și frumosul ghinion de a fi dinamovist, asta înseamnă că trebuie să-ți trăiești anul în proporție de 75 % numai în pregătiri. Cu toate că noi avem un singur Paște, tăiem mielul de mai multe ori pe an, iar de fiecare dată asta necesită zile și nopți întregi. Nopți pe care mulți dintre noi și le petrec în miros de vopsea încât ajung să-l prefere în fața oricărui Paco Rabanne și luând mai multe măsurători ca un elev de clasa a 4a la olimpiada de geometrie.

Oricum ar fi, cu toții avem mintea în același moment. Moment în care mii de pumni și mii de voci vor deveni un întreg și printre fumuri, lumini și explozii vor călca în picioare turma ciobanului monden (no offence Ghiță) unii la figurat, alții la propriu. Cam în perioada asta avem cele mai frumoase insomnii, iar șefii ne urăsc pentru lipsa de concentrare, adio avansare.

Cu toate că ne zbatem de ani de zile în mediocritate, asistând chiar la ascensiunea rivalilor noștri, an de an, meci de meci, ne facem speranțele unui student care încearcă în anul 4 să ia restanța din anul 1. “Presimț că anul asta îi batem”. Și nu facem altceva decât să retrăim aceeași dezamăgire, să ne bucurăm la golul de onoare ca atunci când nu faci sex cu o femeie, dar măcar ai sărutat-o.

Mai sunt 3 zile. 3 zile în care vom da randament slab la serviciu, în care Moș Ene se bucură de vacanță prin Eforie Sud, în care singurul nostru gând este acela de a ne surclasa rivalii. Unii în teren, ceilalți, nelegitimati, dincolo de acesta.

Turcu

Nr Vizualizari : 3561

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*