PCH|Cainii rosii la datorie

A mai trecut un Derby.

PCH multumeste tuturor suporterilor dinamovisti care au participat la acest meci si au apreciat eforturile depuse pentru a creea joi o atmosfera demna de un DERBY.

Salutam prezenta mai multor FAN-Cluburi din tara care pentru prima data s-au prezentat intr-un mod organizat si ii asiguram pe viitor ca vom face tot ce se poate pentru a sustine formarea a cat mai multor grupuri de suporteri in toate zonele tarii si nu numai.

Suntem mandri ca dupa o infrangere de asemenea maniera suporterii dinamovisti pot tine capul sus datorita PELUZEI !!! Dar chiar si asa e loc de mai bine si trebuie mereu sa incercam sa ne autodepasim. Cainii Rosii nu au limite.

Ne asteapta un retur probabil la fel de greu de digerat, dar asta nu ar trebui sa conteze, noi trebuie sa mergem pe drumul nostru, sa tinem in continuare steagul sus si sa ne castigam meciurile noastre. Cat timp o sa facem asta o sa existe speranta de mai bine si in ce priveste evolutia echipei.

DINAMO NU MOARE!

DINAMO SUNTEM NOI!

Nr Vizualizari : 7052

Comentarii (5)

 1. Evolution FCD spune:

  Filmati mancaneáti PULA ! Doamne cate blituri :) )))

 2. RESPECT SUD DINAMO spune:

  pch nu mi-a placut reactia fata de cel mai slab portar din istoria lui Dinamo. Dupa meciul cu pandurii, cand am stat la T2, am fost singurii care l-au apostrofat pe scarba de bou-gradean. Voi o tineati cu batem steaua. De ce nu ati luat atitudine sa-l inlaturati pe nemernicul asta. Am stat sus la inelul 3, cu steaua si nu mi-a venit sa cred cand l-ati aplaudat la inceputul meciului pe pufarina.

 3. adi_dinamo spune:

  @respect sud dinamo >>> pentru ca trebuie sa incurajam jucatorii inainte de DERBY…NU SA LE DAM IN CAP!!

 4. danut82 spune:

  IN MECIUL TUR CU SPURCATII,NU A FOST O ORGANIZARE ASA BUNA A GALERIEI,SE PUTEA MULT MAI BINE.DATORITA AMPLASARII ERONATE A PORTAVOCILOR DE LA INELUL 2(TOATE ERAU INDREPTATE IN PARTEA STANGA A GALERIEI,CATRE SUD steaua)ULTRASII DIN DREAPTA PELUZEI NU AUZEAU NIMIC ,DE AICI REZULTA SUPRAPUNEREA CANTECELOR!SE POATE MAI BINE IN RETUR?

 5. MadDog spune:

  Răbdare,fratii mei! Trebuia sa-i arătăm curu’ lui reghesclav cand arătau mâna cu care mângâie oiţele. Noi suntem cei mai buni si trebuie sa continuam asa! AvEM viitorul în fata. O sa vina banii si la Dinamo si o sa aducem cupele unde isi au locul! Suntem un club unit si ne castigam respectul la fiecare meci prin dragostea nemărginită ce o purtam pentru tot ce inseamna acest club. E greu acum,dar sper sa le dam cu aroganta in cap la spurcati! Mi-e dor de foarfeca lui Danciu,de loviturile libere ale lui Niculescu,de suturile lui Marius Niculae… Sa le dea cineva celor tineri,de acum,sa vada ce inseamna fotbal jucat cu inima! Fcdînadn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*