PCH pe baricade!

Este vară. Vacanță pentru unii, concedii pentru alții. Însa gândul nostru tot la Dinamo zboară. Dinamo va fi întotdeauna în sufletul și în mintea noastră. Nu contează cum, când sau unde, mereu TOTUL PENTRU DINAMO!
Ieri, am umplut Ateneul din Iași. Câinii roșii au fost prezenți de pretitundeni. Din București,  din Iași, din orașele alăturate, dar și din Chișinău. A fost un eveniment plin de emoție și de speranță, proiectul a fost prezentat pentru fanii dinamoviști și începem să concretizăm promisiunile făcute. Numărul de socios crește pe zi ce trece, rămânem o forță în continuare! Noi nu vindem iluzii, noi luptăm ca Dinamo să fie din nou acolo sus.
Sala Ateneului a răsunat prin prisma cântecelor câinilor roșii, eșarfele au fost nelipsite de la gâtul celor prezenți, iar culorile alb-roșii au predominat și de această dată. Gloriile dinamoviste au fost alături de noi, unitatea ne definește în continuare! Am demonstrat încă o dată că FAMILIA DINAMO este mare!
PCH continuă să se implice chiar dacă este pauză competițională. PCH oriunde! Urmează lansarea de duminică la Casa Studenților din Cluj la ora 15. Apoi va urma și lansarea oficială la Londra, căci acolo se regăsesc majoritatea fanilor dinamoviști din Diaspora, conform unui studiu realizat de Peluza Cătălin Hîldan.
Împreună vom reuși!
În viața asta mai avem ceva de făcut!
Doar Dinamo București!

Nr Vizualizari : 3379

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*