Nea Mitica antisemitul

Cativa suporteri dinamovisti au fost interzisi pe stadion iar clubul dinamo sanctionat pentru afisarea in peluza a mesajului ”tiganul e tigan si in ziua de paste”. Asta desi in mass media cuvantul tigan este folosit mereu .

Suntem curiosi ce se va intampla in cazul afirmatiilor antisemite facute de Dumitru Dragomir in emisiunea digisport special din data de 3 iunie 2015. ”A fost o intelegere intre procuratura si el. Daca se retragea, venea printul iordanian si nu convine nimanui asta, nici macar celor din America. Ar fi culmea sa fie… nu vreau sa para ca sunt xenofob, dar nu o sa fie niciodata printul presedintele FIFA.
Blatter nu o sa pateasca nimic.Comunitatea evreilor e cea mai tare de pe fata pamantului datorita faptului ca detin finantele, iar America e detinuta de bancile lor, Rotchild samd… ne depaseste cu mult pe noi”, a zis Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Bineinteles, aceste afirmatii nu se ridica la nivelul articolelor aparute in ziarele detinute in trecut de Dragomir, cand evreii erau considerati potential sapun iar holocaustul era negat. In urma acestor articole Duminitru Dragomir a fost sanctionat de FIFA, iar redactorul sef condamnat la inchisoare pentru antisemitism<1 2>. Nu trebuie uitat ca Dumitru Dragomir a fost ales de 2 ori parlamentar pe listele unui partid puternic antisemit si xenofob.

Te face sa te gandesti ca afirmatiile antisemite despre Blatter au legatura cu faptul ca institutia condusa de acesta l-a sanctionat pe Dragomir pentru antisemitism?

Mai multe aici http://pchdinamo.ro/nu-uitam-nimic-nu-iertam-niciodata/

surse:

http://www.hurriyetdailynews.com

http://archive.adl.org

X

Nr Vizualizari : 2671

Comentarii (1)

  1. maresalul de otel spune:

    sterge postul asta ca ne facem de ras. ori postati lucruri interesante, ori nu mai postati nimic. X, esti evreu sau esti dobitoc? te plangi ca o pizda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*