LA MULȚI ANI, MIHAI DEDU!

Dimineață. Deschizi ochii, te speli pe față, îți faci o cafea și aprinzi televizorul. Dai la știri în timp ce îți savurezi cafeaua. Mihai Dedu. Ne-am obișnuit cu el. De atâția ani de zile, ne ”bem” cafeaua împreună. Anii trec, dar rămâne aceeași prezență plăcută în casele telespectatorilor, același prezentator charismatic, spontan și cu mult umor.

Un împătimit al sportului, practicant și spectator, campion și suporter totodată. A practicat atletismul la nivel înalt, fiind campion de 5 ori la juniori și seniori, la 400 m garduri și plat . A cochetat și cu fotbalul în cadrul clubului Dinamo. Însă a ales latura jurnalistică, susținând că nu va regreta niciodată această decizie.

Noi l-am cunoscut și altfel. Ca suporter dinamovist. I-am cunoscut pasiunile, trăirile, dorințele. Una dintre acestea este ca Dinamo să redevină un club de prestigiu și să reajungă acolo sus. Pentru el, speranța moare ultima, pregătindu-se în continuare de Liga Campionilor.

Filele de poveste colorate în alb și roșu au început să fie scrise demult. Adică acum vreo 45 de ani, la grădiniță. Educatoarea a format două grupe a câte 20 de copii pentru a încinge o miuță. Și l-a pus să aleagă: Dinamo sau Steaua. De atunci, a rămas DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

Am găsit un interviu cu Dedu tot pentru pchdinamo.ro, ceva antic aș putea spune, câteva vorbe din 2011, la o discuție cu reporterii PCH de atunci.

” Pentru mine, când era vorba de Dinamo, în perioada adolescenței și tinereții pot spune că înflăcărat era sinonimul lui ultras de acum. Și acum, după atâția ani, fiind o persoană cât de cât cunoscută, sunt uneori catalogat, la noi pe Dinamo, drept stelist sau rapidist, chestii care pe mine mă dureau pentru că veneau de la unii care habar nu aveau cu cine vorbeau și care nu știau nici măcar ce înseamnă Dinamo. Știau ei că în 1981, la meciul cu Inter Milano am coborât la golul 3 din înaltul tribunei peste oameni până lângă gard…Sau că la meciul cu Liverpool am stat 11 ore în ploaie, tăind la confetti și ajungând după partidă direct la spital…Sau că am fost prezentatorul stadionului Dinamo destui ani…Că am ani de zile în galeria de atunci…”

Iată-l acum la 51 de ani în mijlocul familiei Dinamo. Întotdeauna a fost alături de echipa alb-roșie, însă de această dată este implicat 100%, fiind membru în board-ul DDB. A ales să se implice în cadrul programului DDB deoarece crede că ”În viața asta mai avem ceva de făcut”. Și el, și eu, și tu.

Familia Dinamo îți urează un sincer și un călduros ”La mulți ani”!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

Nr Vizualizari : 7894

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*