Duminica in familie

Mie chiar îmi este dor de un meci, mai ales de o deplasare. Chiar dacă sezonul competițional abia s-a încheiat, vreau o deplasare. Deplasările sunt cele mai frumoase. Atunci, familia se reunește.
Și vreau totodată ca Dinamo București, echipa ce o iubesc, să fie bine. Simt că vremurile sunt tulburi. Nu mă simt confortabil când trebuie să ma uit la clasament și să văd că echipa mea se află în partea de jos. Vreau Dinamo de altă dată…
Am ajuns la concluzia că dacă vreau Dinamo de altă dată trebuie să fac eu ceva. Eu ca suporter. Nu mă mai pot încrede în unul sau în altul, m-am săturat de promisiuni deșarte și de iluzii care vin și pleacă. Trec anii și mă gândesc cu groază că ultimul campionat câștigat a fost în 2007. Copilul meu a crescut și nu i-am putut arăta bucuria imensă de a câștiga trofeul de campion al ligii naționale…
De aceea sunt hotărât mai mult ca niciodată să contribui la viitorul echipei, să fac ceva! Duminică voi pleca împreună cu băieții mei într-o deplasare. Nu la meci, ci la lansarea proiectului DDB de la Iași. Am fost și la București, însă este un prilej bun de a-mi petrece duminica în familie.
Ne vedem acolo împreună cu frații din Moldova și nu numai. Duminică, 17 iunie, ora 14 ne vedem la Ateneu! Intrarea este gratuită și se va face pe bază de invitație sau de rezervare. Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0727331387.
Marea familie Dinamo va fi acolo. Cristi Hîldan, Danciu, Niculae, Vaișcovici și sute de fani dinamoviști vor prezenta proiectul DDB. Cântecele galeriei vor răsuna în grandioasa clădire culturală.
Doar Dinamo București!

Nr Vizualizari : 1958

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*