DINAMO SUNTEM NOI

DINAMO! DINAMO! DINAMO SUNTEM NOI!
Cu toții știm cântecul acesta din peluza. Cu dăruire și dragoste. Cu patimă și mândrie strigăm realitatea. Pentru că într-adevăr Dinamo suntem noi! Dinamo nu este patronul x sau investitorul y,ei sunt trecători. Pentru ei este o afacere, este un bussiness în care totul se învârte în jurul banilor. La noi, pasiunea extremă este pilonul de bază. Cei care au rămas întotdeauna în picioare sunt suporterii!
Noi, suporterii, am reușit să conturăm niște vise și le-am dat culoare. Atunci când ei vedeau nori negri, noi îi coloram. Atunci când ei ne anunțau sfârșitul, noi le arătam că renaștem. Dinamo s-a născut prin suporteri și există tot prin suporteri! Dinamo există astăzi datorită nouă, există deoarece nu am cedat nicio clipă, nu am renunțat la ceea ce iubim, chiar dacă multe au fost încercările ce au vrut să dezbine. De această dată, Dinamo București renaște din propria cenușă.
Și asta datorită ție, datorită mie, datorită celor care conștientizează importanța individuală a suporterului dinamovist și a acestei inițiative revoluționare. Programul DDB. Avem șansa de a influența în mod direct destinul clubului printr-o contribuție anuală modică. Putem să contribuim noi la alegerea președintelui dinamovist, de exemplu. În Consiliul de Administrație al FCD, avem 20% putere de decizie, ceea ce înseamnă 1 din 5 voturi, acest lucru fiind unic deoarece suporterii nu au mai avut niciodată putere de decizie în club.
În anul centenarului, românii trebuie să fie uniți, iar dinamoviștii și mai uniți. Noi nu vom lăsa Dinamo la greu. Noi ținem aproape și ne zbatem tot pentru noi, pentru a simți din nou gustul trofeelor și al competițiilor externe.
În viața asta mai avem ceva de făcut!
Împreună pentru un MARE DINAMO!

Sursa foto: Radio Dinamo 1948

Nr Vizualizari : 5005

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*