Derby-ul nostru

In noaptea urata care a urmat dupa meci, am avut senzatia omului care nu stie de ce are o pasiune ce ii produce suferinta constant de cativa ani. Ma intrebam de ce oare in clipele alea nu am stat linistit acasa sau pe la vreun sprit cu prietenii. Ii admiram oarecum pe cei care au renuntat sa mai vina la meciuri din diverse motive si ii consideram inspirati ca au facut acest lucru. Am mai avut aceste sentimente si alte dati, insa treceau dupa 2-3 ore si nu imi dadeau insomnii si stari de nervozitate a doua zi. Acum, la 24 de ore de la Derby, pot spune ca nu mai am absolut nimic! Si mai mult de atat, astept deplasarea la Ploiesti ca si cum ne-am bate la titlu. Am realizat a nu stiu cata oara ca am devenit dinamovist, nu datorita echipei ,care in perioada 95-96 juca la fel de “bine”, ci DATORITA PELUZEI !!! Copil fiind, participarea la un meci din mijlocul la Nuova Guardia a reprezentat o dragoste la prima vedere si un proces ireversibil pentru destinul meu de suporter. Nu am cum sa fiu ipocrit acum dupa 18 ani de peluza si sa renunt la vise, pentru niste simple rezultate de moment ale echipei…chiar daca momentul dureaza ceva mai mult la noi. Nu pot renunta la Dinamo asa cum nu pot renunta la familie! Si neputand renunta, nu pot sta acasa ca simplu telespectator ! Locul meu e in Peluza pe Stadion, langa cei ca mine, langa cainii mei !! Cum pot fi eu suparat dupa Derby, cand pana si presa spurcata a recunoscut ca ne-am p..at pe spurcati si i-am dominat de parca noi am fi dat 5 goluri….Cum pot renunta eu la un mod de viata in care am iesit invingatori in 99% din cazuri, in ciuda multelor probleme pe care le-am avut?! As fi un tampit sa renunt la ceea ce am, echipa Dinamo, la grupul si peluza din care fac parte. Daca ar trebui sa aleg intre victoria pe teren sau in tribune, intotdeauna as alege-o pe cea din tribune! Prefer sa luam 5 goluri de la spurcati si sa-i dominam in tribune chiar la ei acasa decat viceversa. Un exemplu si la obiect: cand se pronunta 10 mai 1997, la ce se gandeste mai intai orice suporter din tara? La incendierea peluzei din ghencea, moment unic in istoria rivalitatilor ultra, sau la victoria stelei din acel meci?! Suntem unici intr-adevar prin tot ceea ce facem! Asa ca nu mai fiti tristi cainii mei, aseara ne-am impus DIN NOU in Derby ! Nu a fost o seara magica , insa a fost o seara normala in care cei mai buni suporteri si-au castigat batalia!

CU TOTII LA PLOIESTI!

Cornel B97(29.03.2014 02:00)

Nr Vizualizari : 4443

Comentarii (4)

 1. Iulian spune:

  Asa este, dar te-ai intrebat daca nu cumva prin prezenta noastra in peluza, tribuna nu cumva giram nesimtirea actionarilor care isi rezolva doar probleme personale prin intermediul clubului nostru iubit ? Eu cred ca DA. Am 51 de ani si ma doare ca am ajuns sa nu mai pot merge fara teama de a fi invinsi de Toate echipele.

 2. sorin_chiuzan spune:

  plecare: Bistrita
  Data si ora: 27.03.2014, ora 12.00 (direct de la serviciu)
  Sosire: Bucuresti
  Data si ora: 27.03.2014, ora 19.00 (muie la aglomeratia de pe soseaua fundeni)
  intrare in stadion: 27.03.2014, ora 20.20 (muie la filtre)
  Data si ora: 27.03.2014 23.10, parasim N.A., luam una cu de toate de la Genin de pe Floreasca, iar la 23.50 pornim spre Bistrita.
  Data si ora: 28.03.2014, ora 06.00 – sosirea la Bistrita (muie la oboseala si la infrastructura rutiera din Romania)
  07.00 – pregatirea pentru o noua zi de serviciu.
  08.00 – 16.00 – ziua de munca (incepe cu surpriza de pe usa de la birou – era un siret negru lipit, in semn de doliu)
  16.00 – 19.00 activitati socio-gospodaresti cu sotia.
  28.03.2014 – program de odihna
  pun pariu ca sunt multi care au indurat mult mai multe decat mine, la fel cum pun pariu ca toate acestea ne fac sa ne simtim mai puternici si mai mandri de ceea ce am realizat.

 3. danut82 spune:

  DATORITA AMPLASARII ERONATE A PORTAVOCILOR DE LA INELUL 2 IN MECIUL CU SPURACTII,PCH NU A FOST ORGANIZATA ASA BINE,NU SE AUZEA NIMIC IN DREAPTA PELUZEI.POATE IN RETUR…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*