Deplasare Piatra Neamt

De multe ori am fost intrebat: „De ce mergi, ma, dupa ei?” sau „Crezi ca le pasa astora de tine?”. Nu mai zic de „poti sa-l vezi si la televizor”. Poate ca intr-un fel au dreptate oamenii astia. Am incercat sa vad din exterior, sa gandesc la rece, dar nu pot. Nu pot sa nu tresar cand ma gandesc la 2-4 in ghencea sau la un 55.000 pe „Lia Manoliu” cu Lazio…

Dar sunt mandru. Sunt mandru de mine si de ai mei. Sunt mandru ca am iesit din tipar, dintr-o rutina care te plafoneaza mai tare decat l-a plafonat Udinese pe Torje. Lumea se uita la noi si vede ceva neobisnuit, ceva care nu ar trebui sa se intample. Cum sa crezi in ceva? Cum sa lupti pentru ceva in loc sa stai la birou 8 ore, sa te intorci acasa, sa stai pe canapea la televizor, bucurandu-te de o viata la fel de plictisitoare ca televiziunea nationala cand nu transmite mondialul?

Chiar zilele trecute ma intreba cineva: „Ce faci in weekend?”. I-am raspuns ca merg la munte, moment in care ochii i s-au umplut de mirare: „Cum? Nu te duci la meci?”. Totul a revenit la normal atunci cand am spus ca „ba da, joaca Dinamo la Piatra-Neamt”.

Daca vrei sa vii si tu la Piatra-Neamt, ne intalnim duminica la ora 10:00 in fata la Dinamo. Deplasarea costa 65 de lei pentru cei care nu au card si este gratuita pentru posesori, iar biletul la meci valoreaza 5 lei.

Pentru rezervari cu privire la deplasare, e necesar un sms cu numele si numarul de telefon la numarul 0720 786222 (Uefa) si nu trebuie sa asteptati confirmari.

Totodata reamintim ca anul acesta, Cardul de deplasare costa 150 de lei si poate fi achitat la magazinul Dinamo sau in ziua deplasarii la autocar. Acesta asigura gratuitate la toate deplasarile cainilor din acest campionat, plus deplasari si bilete cu nationala reduse, acces la petrecerea de 10 mai, asistenta juridica, reduceri la magazinul PCH, posibilitatea participarii la turneul de la Lvov (Ucraina), participarea la Cupa PCH etc.

Pentru informatii suplimentare, comenzi si alte nelamuriri: 0768 804414 (Catalin).

PCH Dinamo (14/08/2014 16:30)

 

Nr Vizualizari : 2371

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*