Deplasare Grecia – 15.11.2013

Update 04.11.2013 – Datorita interesului mare aratat de cainii rosii pentru deplasarea in Grecia, de la mijlocul lunii, am luat hotararea sa suplimentam numarul de autocare, astfel : vor fi doua autocare care vor pleca dimineata si alte doua care vor pleca dupa masa. Mai sunt in jur de 30 de locuri disponibile pentru cine vrea sa se inscrie. Detalii gasiti mai jos.

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Luna noiembrie va fi una de totul sau nimic pentru echipa nationala a Romaniei care va juca la mijlocul lunii cele mai importante doua meciuri a ultimilor 4 ani. Dupa un parcurs bun in grupe unde am reusit sa ne depasim din postura de echipa venita din urna a patra, doi rivali traditionali Ungaria si Turcia, la barajul care ne poate duce la Rio am nimerit cu Grecia, o echipa cu care teoretic ne putem juca sansele chiar daca actuala echipa a tricolorilor nu este cea mai valoroasa din istorie.

Cainii rosii isi vor face datoria si vor fi alaturi de Romania in cele doua meciuri pe care le vom juca luna viitoare. Astfel, PCH organizeaza deplasarea pentru partida tur de la Pireu, costul deplasarii este de 170 de lei (transport cu autocarul + biletul la meci) pentru posesorii de card PCH (30 de lei, se pot comanda la carduri@pchdinamo.ro) si 260 de lei pentru ceilalti suporteri. Se va pleca cu minim doua autocare, primul dintre ele are programata plecarea joi, 14 noiembrie, ora 08.00 de la stadionul Dinamo, va ajunge la Atena in jurul orei 9 dimineata, program de voie pana la meci. Al doilea autocar va fi pentru cine vrea sa mearga joi cateva ore la munca, va pleca la ora 14.00 de la Dinamo si va ajunge la Atena a doua zi, vineri, dupa-amiaza, intoarcerea se va face imediat dupa meci.

Inscrierile se fac la magazinul Dinamo, orar 10-17, de luni pana vineri. Pentru orice fel de informatii sunati la numarul 0735.557.135.

CU TOTII LA PIREU !!!

Nr Vizualizari : 4707

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*