Deplasare Craiova

într-o vreme în care valizele dictează clasamentul Ligii I și mai degrabă îți bați nevasta decât să mergi în deplasări cu preferată, iată că se mai găsește o mână de oameni, de nonconformiști care preferă să țină steagul sus și să ofere acea pată de culoare ce poate lumina și cel mai trist peisaj bacovian.
Cu toate că adversarii noștri adevărați ori își fac veacul pe coclaurile ligilor inferioare, ori se luptă cu tot felul de surogați, noi îi vizităm de dragul vremurilor apuse. Craiova, Timișoara, Pitești și multe altele reprezentau deplasări pe cât de ostile, pe atât de frumoase pentru noi. Acum ne-au rămas amintirile și speranța că într-o zi ne vom reîntâlni cu adevărații rivali.
Până atunci, duminică mergem la Craiova doar pentru a susține Dinamo într-un meci împotriva unei echipe care joacă acolo (?).
Toți cei care vor să facă deplasarea, să se prezinte duminică, 25 octombrie, la ora 08:30 în fața stadionului Dinamo. Deplasarea va costa 55 de lei în care este inclus biletul, iar plecarea va fi la ora 09:00 cu autocarele. Pentru detalii sunați la numărul de telefon 0768 804 414.

PCH Dinamo

Nr Vizualizari : 2601

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*