Daca cineva trebuie sa plece, nu noi suntem aceia

Liga I, pastorita de catre unul dintre cei mai iscusiti conducatori din fotbalul mondial, isi continua galopul cu o noua etapa programata luni, 28 octombrie, la ora 19.30, în “Ștefan cel Mare”! DINAMO intalneste Chiajna, o echipa ce si-a “castigat” binemeritat locul de a evolua in Liga I. Chiajna este una dintre contracandidatele noastre la…inca nu se stie.
Nu stim nici ce va urma dar indiferent de parcursul echipei in acest sezon am stat alaturi de echipa. Dovada stau deplasarile numeroase si statisticile de pe site-urile de specialitate. Si vom sta si de acum incolo.

CLUB SPECTATORI MECIURI

1 FC Dinamo 1948 Bucuresti 77.966 / 5
2 FC Petrolul Ploiesti 39.000 / 5
3 FC Steaua Bucuresti 35.973 / 4
4 FC Botosani 32.000 / 5

sursa:www.statisticifotbal.ro

Anul trecut la meciul cu Chiajna echipa s-a bucurat de o sustinere masiva a suporterilor care au luat cu asalat PCH-ul. Presa a incercat sa arate o echipa Dinamo parasita de suporteri dar fotografiile lor trunchiate nu au reusit sa ascunda adevarul. Nu trebuie sa fim mai multi, nu trebuie sa depasim recorduri trebuie ca toti cainii ce inca mai simt ceva pentru echipa Dinamo sa fie prezenti pe stadion.

In momentul de fata Dinamo nu se afla in cea mai buna perioada din istoria sa, dar nu trebuie sa ne pierdem pasiunea pentru acest club. E momentul,acum mai tare ca niciodata sa strangem randurile si sa umplem Arena Noastra, aici unde am trait atatea bucurii cat si dezamagiri. Acum e momentul sa sustinem Dinamo, nu sa intoarcem spatele echipei. Pot sa plece conducatori, poti sa plece jucatori si antrenori dar noi suporterii nu avem voie sa plecam de langa echipa. Fiti acum langa echipa. Unii nu mai reusesc nici cand sunt pe primul loc.

SUSTINETI ECHIPA. ACUM E MOMENTUL!

www.biletedinamo.ro

P.S. E un militian care incearca sa ne interzica de mai multi ani. Omul e bolnav. Asa se intampla cand iti moare copilul. Dar e greu cu cainii.

CU TOTII LA MECI!

Unul din multime(22.10.2013 16:11)

Nr Vizualizari : 3487

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*