CU TOȚII ÎN PCH!

Luni- cea mai scurtă poveste de groază pentru unii. Pentru mine, nu este aşa. Este o zi specială de luni. Au început emoţiile, numărătoarea inversă…Parcă se apropie Revelionul. Deja îmi fac planul, în ce să mă îmbrac: alb, roșu sau negru? Ce eșarfă să îmi iau? Somnul îmi este tulburat…Pe Dinamo am visat! Este un semn că se apropie meciul de neratat…Miroase a derby!!! A început săptămâna „Doar Dinamo Bucureşti”!
Miercuri, 20:30, Arena Națională. E liber, nu plec în nicio vacanță. Iubita mă înțelege, iar nu sunt acasă… E meci, trebuie să fiu prezent! Este o datorie morală față de echipa mea, trebuie să fiu acolo și să strig pentru tot ce înseamnă Dinamo!!! E un meci de orgoliu, nu mai contează pe ce loc suntem sau cum jucăm. E derby și trebuie să ieșim învingători!
Pe mine nu trebuie sa mă mobilizeze nimeni. Bilet mi-am luat din timp, pregătit sunt din toate punctele de vedere. Vreau să cânt până rămân fără glas, vreau să bat din palme până când fac febră musculară, vreau să sar pe ritmul fermecător al tobelor, vreau să particip la o nouă pagină de istorie scrisă de PCH. E o mândrie să fii câine, este o onoare să port culorile alb-roșii în suflet. Pentru că sunetul ajunge…Din PCH până în sânge!
Un asemenea meci nu poate fi trăit decât în peluză! Vibrația este mult mai intensă atunci când vezi în jurul tău o mare alb-roșie ce dă în clocot la fiecare fază, o explozie de energie și multă veselie. La Dinamo, e cel mai mișto! În peluză simt că trăiesc, cântecele ma învie, iubirea pentru Dinamo nu mă lasă să cad pradă greutăților. Cănd sunt acolo, uit de tot. Acolo, suntem o mare familie, suntem uniți.
Suntem PCH si vom fi la înălțimea așteptărilor! Facem din nou spectacol…Noi suntem cei care țin clubul în picioare, ducem tradiția mai departe! A venit momentul să batem steaua, jucătorii luptă în teren,iar noi cântăm din adâncul inimii…Puterea câinilor roșii este inegalabilă…Doar Dinamo București câștigă meciul!
Ești încă pe gănduri? Să vii sau să nu vii la meci? Aportul tău contează. Tu și încă 11 999… Împreună dăm culoare, împreună suntem un tot unitar ce va contribui la victorie! Fiecare voce contează, fiecare bataie din palme …
Cu totii la meci! Cu totii in PCH!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

Nr Vizualizari : 11202

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*