Care-i antonimul la “telecomandă”?

Nu-ți pierde timpul căutând pe net, ar trebui să știi că orice substantiv care definește un obiect este lipsit de antonim. Dacă într-adevăr ai încercat să cauți pe Google antonimul cuvântului “telecomandă”, probabil ai lipsit la ora de română din același motiv pentru care lipsești și acum. Dar nu vom face o lecție de gramatică tocmai acum pentru că până și cel mai silitor dintre elevi nu are chef de ore cu o săptămână înainte de vacanță.

Povestește-mi, ce-ai mai făcut? Nu te-am mai văzut de … De fapt, nu te-am văzut niciodată. Dar știu că exiști, îți simt prezența peste tot. Pe internet, în autobuz, ba suntem chiar colegi de birou. Scuze că m-am răstit azi la tine, dar am fost foarte obosit că am venit din deplasare azi-noapte. Cum adică ce deplasare? Păi știi meciul ăla la care te uitai tu aseară? și eu l-am văzut, doar că fără telecomandă. Nu, îmi pare rău, n-am văzut reluările. Nici declarațiile.

Am auzit că ești fericit că s-ar putea să avem stadion. știu, și eu sunt bucuros, poate scăpăm și noi de pista aia de atletism că tare ne încurcă. Cum cu ce? Ah, da, scuze. Pe tine te încurcă doar reclamele transmise în timpul partidei. Măcar prețurile la bilete sunt bune. Păi nu știi? 10 lei la peluze. Da, noi plătim la fiecare meci biletul. Mă gândesc că e mai ușor cu factură în care ai și TV și net și telefonie.

Apropo, ai vreun mesaj pentru echipă? Poftim? Nu te aud, e prea gălăgie. Hai că închid că a început meciul.

Turcu

Nr Vizualizari : 3999

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*