Card deplasare

Dupa cum ati observat, anul acesta s-a reluat ideea cardului de deplasare. O inititiativa
excelenta dupa parerea si experienta mea. Cu cea mai mare sinceritate va spun ca de acest card mi-a fost cel mai dor sezonul trecut cand, cu banii platiti pentru transport, puteam sa-mi scot prietena in oras la un restaurant si nu sa-i fac o portie de cartofi prajiti fara sa stiu daca puteam sa pun si o Coca-Cola pe langa. In felul asta reuseam sa scap cu basmaua curata si sarea si peste povestea „iar mergi la meci?”. Sau puteam, la fel de bine, sa-mi cumpar un fular cu echipa mea de suflet, ori un tricou. Dar nu am mai reusit asa ca de prietena m-am despartit, iar fularul meu inca are emblema cu vulturii.

Pe de alta parte, tin minte sezonul 2012-2013 cand mi-am facut cardul respective inca de la primul meci, iar asta a rezultat intr-o pereche de adidasi noi si atat de multe beri la fiecare deplasare incat, la un moment dat, aveam impresia ca numele meu de familie este Ursus. Cum ar fi sa mergi la Cluj fara sa platesti nimic? Mai ales ca dupa Cluj ar urma Piatra-Neamt, iar dupa aceasta tu ai vreo nunta de unde nu poti lipsi si nu stii de unde sa mai scoti bani.

Cum ar fi sa ai micul tau portofoliu dinamovist? Mica ta identitate de caine. Sa-ti tii langa permis si buletin abonamentul si cardul? Sa stii ca esti unul dintre cei care au ajutat la maximizarea numarului de suporteri in deplasare pentru o echipa?

Si pentru ca incepe noul an scolar, vreau sa rezolvam urmatoarea problema: Mihai vrea sa plece in deplasare la Cluj-Napoca. Aceasta costa 90 de lei. De asemenea, vrea
sa plece si in urmatoarea, la Piatra-Neamt care va costa aproximativ 65 de lei. In acelasi timp, Bogdan si-a cumparat un card deplasare cu 150 de lei si are asigurate toate deplasarile din sezonul 2014-2015.

1. Cat il costa pe Mihai 2 deplasari?
2. Cine va face cele mai multe deplasari?

P.s: Pentru informatii suplimentare, comenzi si alte nelamuriri: 0768804414 – Catalin.

PCH Dinamo (12/08/2014 23:20)

Nr Vizualizari : 3496

Comentarii (3)

  1. maresalul de otel spune:

    cardurile se pot achita si ridica de la magazinul dinamo, sau in ziua deplasarii la autocar.

  2. adi_dinamo spune:

    Mi se pare penibil comentariul…pune cardul la vanzare, reoomanda sa il cumparam noi suporterii, dar NU VENITI CU CACATURI DASTEA DE PARCA SUNTETI LA TELESHOPING SI NE BAGATI PE GAT TIGAIA DRY COOKER…stim si noi sa ne administram banii…in rest, multa sanatate…

  3. maresalul de otel spune:

    salut Adi! iti multumim pentru feedback, si o sa tinem cont de el. toate parerile cainilor sunt luate in considerare, si ne ajuta sa ne perfectionam. insa tot ce facem, facem pentru a venii in sprijinul suporterilor. incercam sa-i convingem ca merita sa faca o economie prin crearea cardului. probabil nu ai venit la piatra-neamt si mai mult ca sigur nu ti-ai facut card. asa ca daca nu te-am convins inca, pregatim un nou articol motivational :) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*