Capul sus!

Incep aceasta scrisoare deschisa catre tine, suporterul dinamovist, cum stim noi mai bine , cu un cantec:

“ – Cand printre bucurii / Priveam in jur toti cainii / Stiam ca va veni/ Si ziua cand/
Tu iar ma vei rani/Si ma vei dezamagi/ Din cer ma vei tranti/La pamant
Dar noi vom bate din palme/ Cat de tare ne doare / Da,noi vom bate din palme/                                                                  La  Dinamo asa e!”

La Dinamo e greu. La Dinamo e cu suisuri si coborasuri. E greu sa fi caine saptamana asta,stim cu totii. Ucrainienii, spurcatii,presa,colegul de munca….totul e iritant pana joi. Dar tocmai de aceea trebuie sa fim uniti. Trebuie sa tragem aer in piept, sa ridicam capul sus , sa spunem in gand: “o sa o facem si pe asta” si sa ne gandim la repriza a doua. Suntem in pauza, e o dubla mansa, mai avem 90 de minute. 90 de minute sa cantam , sa zguduim vechiul nostru stadion, sa facem pista aceea mare (mult prea mare) sa dispara.
Acum suferim, dar trebuie sa uitam asta pentru ca daca cerem performanta, trebuie sa dam la randul nostru totul joi seara, daca vrem devotament, trebuie sa dam dovada de el, daca vrem concentrare si spirit de lupta trebuie sa fim 90 de minute o singura voce, daca vrem sa fim DINAMO , trebuie sa demonstram ca meritam. Peluza si echipa sunt strans legate, istoria ne invata.
In 1996 , Dinamo se zbatea in mediocritate dar ceea ce a insemnat aparitia galeriei organizate a contribuit in mare masura la performantele anilor 2000. Doar impreuna putem fi din nou ceea ce cu totii ne dorim. Impreuna joi seara, impreuna duminica in Regie, impreuna cu “campionii” moldoveni ai lui Dorinel. Pentru ca din 1996 pana in prezent, Dinamo, am fost si vom fi TOT NOI !

P.S. Voi termina aceasta scrisoare asa cum am inceput-o, cu un cantec:
“- Cei ce sunt dinamovisti, Cei ce sunt dinamovisti ….” mai departe il stiti !

PCHDinamo (19/August/2011)

Nr Vizualizari : 5207

Comentarii (3)

  1. m1ha1 spune:

    Ne vedem in regie,si acasa cu POLTAVA SI OTELUL SI DUPAIA ACASA (SPER PE NATIONAL ARENA ) CU crapid….facem ceva???hai sa facem sa umplem stadionu astea 3 meciuri (farA regie) si dupaia in grupele E.L si in campionat

  2. tiby_amy spune:

    Cu totii pe stadion…Suntem mereu cu voi,suntem mereu cu voi,suntem mereu cu voi…Nu va vom lasa la greu…SE POATE!!!FORZA DINAMO!!!

  3. Eu. spune:

    Mergem mai departe precum Licoarea :) )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*