Sambata 5 octombrie toata lumea Branesti

Update 04.10.2013 : Reamintim ca toti suporterii dinamovisti ce nu l-au uitat pe Catalin sunt asteptati sambata ora 15.00 la Cora Pantelimon de unde vom pleca spre Branesti, veniti cu masini sau fara, nu va ramane nimeni pe dinafara, exista si microbuze care pleaca odata la 15 minute de acolo.

Cu totii la Branesti !!!

___________________________________________________________________________________________________________________________

13. Sunt prea multi 13. Prea multi ani de cand s-a facut un schimb nedrept, in care noi nu ne mai vedem Capitanul de sus, din tribune, prea multi de cand e el deasupra noastra, privindu-ne din cer…
..dar niciodata prea multi pentru a uita blestemata zi de 5 Octombrie 2000, atunci cand cel mai indreptatit om sa poarte banderola de capitan al lui Dinamo Bucuresti s-a prabusit fara suflare pe teren, facandu-ne pe noi sa incercam din rasputeri sa-i inlocuim prezenta.

Fara succes! Pentru ca nici macar zecile de cantece despre Hildan, sutele de steaguri vopsite sau miile de batai din palme ori coregrafiile dedicate lui nu-l pot aduce inapoi pe cel mai iubit dintre “caini” . Dar stim ca fiecare picatura, fie ea de lacrima sau de vopsea, inseamna o mica parte din el si vrem sa credem ca orice steag fluturat, avand chipul lui, inseamna vocea capitanului care le aminteste celor din teren ca nu sunt imbracati intr-un simplu tricou alb rosu, ci in cel a carui emblema a fost sarutata cu atat de multa sinceritate de omul pe care il omagiem in fiecare an.

Maine, ca in fiecare an, ochii inlacrimati a lui Nea` Marin ne vor privi din nou de la poarta casei, iar noi vom fi iarasi alaturi de Cristi si intreaga familie Hildan in ziua de trista amintire, traind pentru a 13-a oara emotia care te cuprinde in momentul intrarii in camera lui Catalin.

Asadar, sambata, 05 Octombrie Negru 2013, orele 15:00, ne vedem in fata la Cora Pantelimon pentru a merge la Branesti sa aprindem o lumanare in memoria lui Catalin.

Iar duminica ii asteptam pe toti cainii rosii la meciul cu Ceahlaul pentru a-i aduce si pe stadion un omagiu UNICULUI CAPITAN.

Cetateanul F (04/10/2012 14:10)

Nr Vizualizari : 3269

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*