Precizari legate de Derby

Pentru o mai buna organizare a partidei de maine ii asteptam pe suporterii care vor veni in Peluza Catalin Hildan sa se prezinte la stadion cu o ora inainte de startul meciului. Distribuirea celor 10.000 de fulare gratuite pentru cei care si-au cumparat bilet in peluza se va opri cu jumatate de ora inainte de fluierul de start, asa ca incercati cu totii sa veniti mai repede sa ne facem incalzirea pentru cel mai important meci al sezonului.

Deasemenea va avea loc si un moment special care nu trebuie pierdut cand Catalin Hildan, nepotul Unicului Capitan, va primi din partea echipei tricoul cu numarul 11.

Aduceti toate steagurile pe care le aveti, vor fi tevi pentru toate marimile la inelul 1 si 2 in zona din spatele portii. Respectati indicatiile liderilor peluzei de la portavoce, NU OCUPATI SI ZONA DINTRE RANDURILE DE SCAUNE in anumite sectoare cum s-a intamplat la ultimul Derby, ceea ce a dus la supra-aglomerarea anumitor zone in timp ce altele erau aproape goale, incercati sa va impartiti in mod egal in toate sectoarele peluzei. Imbracati-va in tricou simplu alb, rosu sau negru, fara vopsiti pe fata, fara jobene, coifuri, peruci si alte “fantezii” de genu` astea, riscati sa ramaneti fara ele, SUNTEM SUPORTERI NU CLOVNI.

Inca mai sunt destule bilete atat la tribune dar si la peluze, inclusiv in PCH. Cainilor chiar daca e perioada concediilor Derby-ul trebuie onorat cum se cuvine, asa cum am facut-o mereu.

CU TOTII LA DERBY !!!

PCHDinamo(10.08.2013 18:19)

Nr Vizualizari : 4261

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*