Oligofrenul lunii

Acest topic are ca scop premierea, una simbolica insemnand cateva randuri dedicate din suflet, oligofrenului lunii. Ca sa fim echidistanti, la jumatatea fiecarei luni vom anunta trei oameni care vor intra in top. Adica prosti care se chinuie sa arate ca sunt prosti, dar mai ales care chiar reusesc sa faca asta.

Asadar, ca sa nu o mai lungesc, luna aceasta clasamentul a fost unul strans, lupta dandu-se intre probabil cele mai puternice categorii de oligofreni: Ana Maria Prodan, MM Stoica si intreg trustul Pro. Castigator la puncte a iesit MM (caci KO nu poate sa dea) datorita celui mai mediatizat scandal intre doua femei vazut vreodata, cel in care Mihaita a fost implicat alaturi de o duduie din presa. “Sunt cetatean european si am drepturi!”, ii spunea atunci unui militian, uitand ca reclama respectiva nu ruleaza si pe posturile TV din Macedonia, tara care nu a avut pana acum vreun reprezentant care sa fi fost vreodata coleg cu Gigi Becali; poate doar in Jilava, dar nicidecum in Parlamentul European. In fine, confuzia ar putea avea un argument, in sensul ca e foarte posibil ca MM sa fi vrut sa spuna “sunt cetatean european si am o dreapta”, lucru pe care ni l-a aratat atat acum cativa ani cand a lovit un suporter stelist, cat si acum, cand i-a dat Alexandrei (tipa de la presa) cu geanta in cap. Evident, in ambele cazuri, apropo de dreapta, avea in dreapta lui cel putin un “sportiv”. Cetatean european cu dreapta adevarata e colegul tau Mache, bai Memeu’ ia aminte de la el! Ori de la Teodora..

Ana Maria Prodan s-a clasat pe locul doi pentru ca nu poate sa inteleaga ca nu chiar intotdeauna trebuie sa isi deschida gura, mai exact niciodata cand vrea sa o foloseasca la vorbit. Asta pe de-o parte. Pe de alta parte, pe ea trebuie sa recunosc ca am menajat-o din respect pentru o cunostinta comuna, Patrick, un negru din Amsterdam care a parcat bicicleta langa mine si, dupa ce s-a uitat in stanga si in dreapta, m-a intrebat: “dude, some chicks?” Asa l-am cunoscut pe Patrick. Si pe Ana Maria..

“O sa ramai PROST daca VEZI de ce e trustul PRO in TOP!” Astia sunt in top pentru ca sunt oligofreni si ocupa doar locul 3 deoarece nu sunt chiar atat de oligofreni precum MM si AMP. Apropo de curve, de astia nu sunt prea multe de zis, ii stiti cu totii. Ei se cearta cu Piturca ca apoi sa faca pact cu Diavolul, sterg podeaua si hainele dupa ce il invita pe auto-italianizatul Ioan dupa care ii inrosesc telefonul sa revina in platouri, iar in cel mai scurt timp, din “unul dintre managerii Stelei” isi vor transforma textele scriindu-i lui Meme si initiala tatalui. Unde mai pui ca lucreaza si Lipovan la ei.
Astia sunt, dupa cum bate vantul. Mereu altfel, adica aceiasi.

Cetateanul F (30/07/2013)

Nr Vizualizari : 1998

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*