No mai baga una, Mirceo, nu fi chitra!

Sedinta Comitetului Executiv ne-a aratat ca are toate elementele pentru a putea fi declarata o sedinta romaneasca, in cea mai bruta forma a ceea ce presupune o activitate din aceasta tara. Mai romaneasca decat e pateul Ardealu` ardelenesc, chiar. Certuri, bosumflari, amenintari, persuasiune si multe foi, fiecare hartie avand rolul de a o sustine pe cealalta, exact ca in bancul acela in care un tip isi cumpara doua bilete de tramvai, ca poate pe unul il pierde iar daca il pierde si pe celalalt are oricum abonament. Adica, pe scurt, au vorbit vorbe, au discutat discutii si n-au rezolvat nimic.

Mitica ii cere lui Sandu 18 echipe, caci altfel probabil RCS-RDS nu-i mai amenajeaza niciun complex, Nasu` cere timp, preocupat fiind mai mult de cum sa-l puna pe Craciunescu in functie fara ca el sa poata sa aiba, de fapt, vreo functie, Mititelu e in continuare cu documentele lui oficiale din care cica reiese clar te mai si miri ce, cei de la “U” anunta ca primesc licenta desi in Romania Viorel a facut pe Duru, Copos a studiat piata, in tot acest timp, cautand un xerox mai ieftin, pentru a-i pune la dispozitie lui Cristescu documentele solicitate, Reghe ii arata lui Stucan, via Alexandra Tanasescu, de ce s-a inrudit cu Piti Talent, Ana Maria e aceeasi “asistenta tv”, Gigi vrea 3 luni de libertate pentru ca nu are cine sa plimbe cainele si sa mulga oile, MM posteaza pe facebook lovit de caldura din cutia de carton, pustii Romaniei ne arata in avion ca pregatesc Generatia de Aur la gat, iar noi asteptam cu nerabdare sa aflam daca Lucica Lipovan si-a revenit din socul pe care i l-am provocat la finala Juniorilor A.

Bine ati venit in Liga 1! Si aici ma adresez participantilor la trialul unei echipe care odata ii avea in curte pe Raducioiu, Dudu, Lucescu, una care azi-maine o sa angajeze jucatori de pe BestJobs.

Revenind la Mircea si ai lui, situatia e destul de clara. De-a lungul mandatului care parca nu i se mai termina, un fel de tanar si nelinistit al federatiei, Sandu a demonstrat ca se pricepe bine la doua lucruri: Sa schimbe regulamente si sa-i faca pe ceilalti sa voteze orice schimbare, orice propunere. Ca tot am amintit de seriale, in federatie treburile se aseamana cu o secventa dintr-un film prost, in care doi luptatori fiorosi stau la intrarea in ring, moment in care un tip ii anunta, pe fundalul unei melodii de suspans, ca singura regula e ca nu exista reguli. Asa e si aici, numai ca astia si voteaza. Ma rog, voteaza e mult spus, caci e simplu de imaginat cum decurge acolo o sedinta:

14 insi in sala.

Mircea Sandu: Azi vom vota dezafilierea (neinteligibil)! Cei care sunt de acord sa ridice mana!
13 maini ridicate. Unul, nedumerit, ii da un cot celui de langa el si intreaba in soapta:
Despre ce club e vorba?
Habar nu am! da celalalt din umeri.
A! Si ridica si el mana..

Sandu e, asadar, un fel de Bivolaru al FRF. Diferenta e ca astia nu-i beau urina ci doar il pupa-n fund.

Cetateanul F (22/06/2013 14:30)

Nr Vizualizari : 1998

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*