Eurofan 2013 – Pierdem dramatic in finala

Suporterii dinamovisti au plecat in acest an la Lvov, la a VII-a editie a EuroFan din postura onoranta de detinatori ai trofeului. Si nu ne-am facut de ras nici acum luptand pana in ultima secunda a turneului pentru a-l aduce din nou la Bucuresti.

Debutam vineri in competitie cu meciurile din grupe, unde ne depasim usor adversarii, 2 – 0 cu Irlanda, 3 – 1 cu Belarus, 4 – 1 cu Suedia. Suntem calificati primii din grupe si asteptam celelalte jocuri pentru a ne afla adversarii din optimi, care in cele din urma s-au dovedit a fi echipa nationala a Italiei de care trecem fara probleme sambata dimineata, 3 – 0. In aceeasi zi se joaca sferturile din care ne calificam cu destule emotii in dauna uneia din echipele gazda, Karpaty Lvov, 1 – 0 scor final.

In prima semifinala care s-a jucat astazi echipa nationala a Bulgariei trece de rusii de la Zenit 1 – 0, in cealalta, in care jucam noi, ne impunem in fata echipei Sloveniei cu 2 – 0.

Urmeaza marea finala, 1 – 1 dupa timpul regulamentar, la loviturile de pedeapsa baietii nostri au de 3 ori ocazia sa castige din nou turneul, toate ratate din pacate si pierdem pana la urma 5 – 6 in fata bulgarilor.

Felicitari baietilor care ne-au reprezentat si in acest an la acest eveniment dedicat suporterilor din intreaga Europa. O sa revenim cu pareri de la fata locului.

Mai jos aveti o galerie foto de la Lvov – Eurofan 2013.

PCHDinamo(23.06.2013 17:54)

Nr Vizualizari : 2886

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*