Contributie la realizarea coregrafiilor

Constant primim mailuri sau suntem intrebati pe facebook cum ne puteti ajuta la realizarea coregrafiilor sau mesajelor. Fizic nu se poate din motive de securitate pe care cred ca le intelege toata lumea, dar ne puteti ajuta financiar atunci cand nu ocoliti cutiile prezente in peluza pe care probabil le stiu acum toti suporterii dinamovisti care vin la meciuri.

La meciul de maine ele vor prezente la inceput la intrarea in peluza urmand a trece la pauza prin toate sectoarele stadionului. Nu e o rusine ca facem asta, e foarte greu pentru grupurile din peluza sa suporte costul unei coregrafii ca cea de maine, la fel cum nu e nici o rusine pentru cineva care simte ca vrea sa ajute peluza asta, sa o faca. Cu cat ne aducem mai multi contributia cu atat vom fi mai puternici si PCH va avea de castigat.

Pentru cainii din strainatate sau din tara care nu pot ajunge la meci dar vor sa ajute aveti mai jos contul Asociatiei “Peluza Catalin Hildan Dinamo”.

IBAN RO13BTRL04701205281428XX

Cu totii ne dorim o peluza care sa fie portavocea suporterilor dinamovisti, o peluza puternica, independenta care sa pastreze neschimbat spiritul cainilor rosii. Daca faci parte dintre cei care vor sa schimbe ceva IMPLICA-TE.

PCHDinamo(10.08.2013 20:41)

Nr Vizualizari : 3787

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*