Comunicat PCH – Veniti la Derby din timp

Peluza Catalin Hildan roaga toti suporterii care vor fi prezenti maine in peluza Nord a Arenei Nationale sa vina mai devreme la stadion si totodata facem cateva precizari legate de conduita pentru aceasta partida.

- Extrem de important – Veniti la meci din timp, inainte cu o ora trebuie sa fie peluza plina, sa nu se produca aglomeratie la portile de acces care sa ingreuneze accesul suporterilor in stadion, astfel incat sa nu existe riscul ca in momentul afisarii coregrafiei sa avem sectoare sau locuri goale in peluza.

- Atentie !!! Coregrafia se va afisa la 20.20, cu 10 minute inainte de inceperea partidei, de aceea chiar cu riscul de a ne repeta facem din nou un apel sa veniti macar acum mai devreme la stadion(cu o ora inainte de inceperea meciului).

- Tineti cont ca exista 3 inele si trebuie sa fim distribuiti uniform in toata peluza, nu va ingramaditi pe inelul 1 ca la alte meciuri, evitati sa stati pe scari, alegeti-va un loc in peluza si nu il mai schimbati pana la sfarsitul meciului.

- Respectati indicatiile sefului de peluza si a oamenilor de pe langa el, care o sa incerce sa organizeze cat mai bine grupurile de suporteri pentru ca la sfarsit sa fim cu totii mandri.

- Si nu in ultimul rand, indiferent de ce scrie pe tabela de marcaj, manifestati-va timp de 90 de minute asa cum o fac mereu cainii rosii cand vine vorba de un Derby.

Va multumim si va asteptam joi, 17.04.2014, ora 20.20 la o noua seara ultra`in capitala Romaniei.

Nr Vizualizari : 9725

Comentarii (5)

 1. bogdan spune:

  forta dinamo

 2. Magnifique spune:

  Imi pare foarte rau ca nu pot merge la meciurile voastre :( , deoarece sunt din Suceava. Indiferent de scor va sustin pana la capat ! Aratati-le de ce este in stare DINAMO !

 3. stelian ogica spune:

  sa ma cac pe voi si pe peluza voastra de cacat … atletilor =))

 4. Cristian spune:

  Felicitari,sunt mandru de voi !!FORTA DINAMO!!!

 5. arogantu spune:

  Felicitari. Inca o dovada ca PCH n.are rival. Sunt abonat, la tribuna 2 si un motiv in plus pt care merg la meciuri, suneti voi – PCH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*