Comunicat BRIGATE DINAMO

Dam acest comunicat in semn de protest fata de procedura de verificare a coregrafiei efectuata inaintea partidei DINAMO – Steaua (Cupa Romaniei, 17 aprilie 2014).
Consideram ca NU este normal sa fim obligati sa afisam coregrafia intr-un spatiu in care au acces si “spioni” de-ai rivalilor. Este de neacceptat ca munca si eforturile noastre, depuse timp de doua saptamani, sa nu fie respectate de catre cei care au obligatia sa asigure confidentialitatea celor verificate.
Ca atare am decis sa protestam prin a tine invers mesajul coregrafiei (ULTRAS MODUS VIVENDI) si afisarea unui mesaj impotriva acestor practici de cea mai joasa speta (CATERING, JANDARMERIE, ASTA NU E SMECHERIE!).

BRIGATE DINAMO -(18.04.2014 02:37)

Nr Vizualizari : 5734

Comentarii (1)

 1. saig86 spune:

  Draga băieți semianalfabeți,frustrarea voastră ma lasa rece.Cum puteți sa vă faceți de cacat,la fiecare meci care contează?
  Noi(aici vorbesc de ultrasi),stim de ce “a-ti” întors acel mesaj(C O P I A T),din incapabilitate mentală!Lasati-ne cu comunicatele astea penibile,scrise pentru pch junior…
  Tot ce faceti,o faceti cu ajutorul bravului vostru conducător:Ponta.”A-ti” convenit împreună cu el,sa ne faceti tara de cacat,sa n-i se duca vestea in Europa,drept poporul copy-paste.
  Fenomenul ultras si-a luat bagajele si a plecat de langa voi.Dar a plecat de mult,cam dinainte sa va faceti voi(câinii) “celebra” n.g.,prin ’96-’97!
  Haideți sa vorbim corect româna,haideți sa nu mai plagiati,si abia dupa o dăm pe “ULTRASERIE”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*