Abonamente pentru sezonul 2013-2014

Dinamo a pus astazi in vanzare abonamentele pentru sezonul 2013-2014, valabile atat la meciurile jucate pe stadionul din Stefan cel Mare cat si la cele pe care le vom disputa pe Arena Nationala. Vestea buna e ca preturile sunt mai mici decat in sezoanele trecute, in plus exista o reducere de 20% pentru suporterii care le vor achizitiona pana la data de 10 iulie, vestea proasta e ca iarasi apare ideea cu mutarea meciului de pe un stadion pe altul probabil in functie de atractivitatea adversarului. Lucru cu care nu putem fi de acord, iarasi ne intoarcem la acelasi lucru si realizam ca sportul asta a ajuns din pacate sa se invarta doar in jurul banilor. Exceptand situatiile de forta majora, concerte sau meciuri ale nationalei, meciurile lui Dinamo INDIFERENT de adversar ar trebui sa se joace pe Arena Nationala acolo unde dupa cum s-a vazut atmosfera si presiunea pusa pe adversar este cu totul alta.

Batrana arena din Stefan cel Mare va ramane mereu casa noastra, din pacate in clipa asta trebuie sa fim realisti si sa acceptam faptul ca e nevoie de un stadion nou, fara pista de atletism, demn de anul 2013 si de numele Dinamo. S-a putut la Cluj, s-a putut la Ploiesti nu vad de ce capitala, cu trei echipe importante plus tricolorii, trebuie sa stea doar in Arena Nationala.

Abonamentele pentru urmatorul sezon sunt disponibile accesand www.biletedinamo.ro, expedierea se va face prin curierat rapid si va fi gratuita. Sper ca pana pe 10 iulie sa avem cateva mii de abonamente in peluza.

Mai jos aveti preturile pentru noul an competitional.

PCHDinamo(28.06.2013 01:17)

Nr Vizualizari : 3884

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*