Vrem iar un mare FCD!

Două culori și o singură iubire. Iubirea e necondiționată, în pofida faptului că timpul se scurge, iar performanțele lipsesc. Valoarea timpului capătă nuanțe cenușii, ne e dor de gustul trofeelor, de bucuria de a fi campioni…
Campioni am fost, suntem și vom fi în tribune! Din păcate doar acolo, nu și pe teren…Cu toate astea, am fost mereu prezenți…Și acasă, și în deplasare…Am fost acolo și am cântat! Pentru culori, pentru glorie, pentru tot ce înseamnă Dinamo!!!
Dar până la urmă pentru ce ne zbatem atât? De ce facem atâtea sacrifcii? Pentru că iubim Dinamo. Iubim pentru că a iubi ne face fericiți. A iubi neconditionat este o expresie a realitãtii,pe când orice altã formã de “iubire” este iluzorie.
Mediocritatea nu ar trebui asimilată cu clubul nostru. Avem un nume, noi suntem DINAMO. Poate că asta nu înțeleg diverse persoane din cadrul clubului…Porți tricoul alb-roșu, tricoul unui club emblemă din România! Avem o istorie grea în spate, legendele noastre v-au învățat ce-i aia fotbal, golurile noastre v-au ridicat în picioare, victoriile noastre v-au făcut să vă mândriți că sunteți români…
Greutatea din buzunarele și conturile voastre ucid fenomenul pentru care unii dintre noi trăiesc! În timp ce noi înghețăm pe stadioane, parcurgem mii de kilometri să ne purtăm echipa spre victorie. Căci numai noi ținem clubul în picioare…
Ăștia suntem noi! Prin asta sunt caracterizați câinii roșii. Loiali, devotați, neînfricați și demni. Ultimii oameni. Anii trec, aceleași fețe în peluze. Aceleași inimi ce bat pentru club, aceleași voci ce vor răguși săptămână de săptămână. Da, noi. Tot noi. Doar noi. DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!!
În sufletele noastre a răsărit iar speranța. Speranța că din cenușă să renască un mare DINAMO! Un 4-0 neașteptat, dar frumos. Nu ne îmbătăm cu apă rece, însă tot ce ne dorim e perfomanța. Vrem rezultate!! Vrem iar un mare FCD!!!
Niciodată nu vom da în spate…Dinamo, sentimente aparte! Mergem înainte! E o promisiune pe care o vom ține indiferent de conducere, înfrângeri sau greutăți.
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!

Nr Vizualizari : 19165

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*