Speranța moare ultima, dar este prima care învie din cenușă!

Vineri. Zi de muncă și zi de meci. Meciul este diseară, mai întâi trebuie să merg la muncă. Mă urc în taxi.

”Mergeți la meci? V-am văzut echipat de meci și de aceea vă întreb”, mă întreabă taximetristul.
”Da, jucăm diseară.”
”Și vă mai arde de meci? Sincer?”
”Îmi arde de meci pentru că este o datorie morală față de culori. Nu mă interesează cine e pe banca tehnică sau în teren, pur și simplu îmi place să fiu acolo, în peluză, să cânt pentru echipa mea.”
”Și totuși cum vă simțiți când vă întoarceți acasă după meci dezamăgit?”

Mă enervasem. Mă iritau întrebările taximetristului, legându-se parcă de pasiunea mea. Inițial, am crezit că are altă preferință fotbalistică, dar apoi a urmat o adăugare din partea acestuia.

”Am jucat și eu la Dinamo, la juniori. Am fost în generație cu Radu Ștefan. Am jucat și la Fc Național. Așa bine mi-a mers cu fotbalul încât am ajuns taximetrist. Am fost și eu la multe meciuri în peluză, dar pur și simplu nu îmi mai arde”.

Mi-am dat seama că nu era un om care făcea afirmații din răutate. Era un om resemnat. Resemnarea că Dinamo ca și echipă de fotbal nu mai e cea fost și că nu ne mai aduce bucurie și mândrie prin rezultate. Că trăim din amintiri și că iubim un spirit care ușor-ușor se poate scufunda de tot.

”Din cenușă să renască un MARE Dinamo!”

Pasiunea pentru Dinamo este mai presus de toate și mă dor lucrurile care se întâmplă. Am ajuns la concluzia că eu, ca suporter dinamovist nu mă pot implica decât prin 3 lucruri: să merg la meci, să îmi fac abonament și card de membru cotizant DDB.
Speranța moare ultima. Hai să strângem rândurile și să facem ceva! Este clar că nu putem depinde de nimeni și că noi trebuie să luam atitudine! Inițiativa a fost luată, acum trebuie ca fiecare dintre noi să contribuie la renaștere! Noi, suporterii dinamoviști trebuie să salvăm clubul! Prin acest proiect, Program DDB, menținem făclia speranței. Putem face ceva dacă suntem uniți!
Încet-încet, vom reuși! Cu pași mici, victoria va fi sigură!

Diseară, este meci. Voi fi acolo, ca de obicei. Rănit, căci mă doare situația actuală, dar sperând că lucrurile se vor redresa pe parcurs. Speranța moare ultima, dar este prima care învie din cenușă!

sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI

Nr Vizualizari : 3984

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*