Romania – Estonia – Victorie cu orice pret

Update : 14.10.2013 – Programul caselor de bilete de la stadionul Dinamo s-a prelungit pentru ziua de maine intre orele 11-20. Este o partida extrem de importanta iar tricolorii au nevoie de fiecare voce alaturi de ei, indiferent cate sanse mai sunt sa ne calificam la Rio, trebuie sa ni le jucam pana la capat.

——————————————————————————————————————————

Update : 12.10.2013 – Programul caselor de bilete de la stadionul Dinamo pentru zilele de duminica, luni si marti este intre orele 11-19, va asteptam pe cat mai multi in peluza alaturi de noi. Reamintim ca in eventualitatea unei victorii cu Estonia si a unui rezultat bun obtinut de Olanda la Istanbul, Romania se califica la baraj unde cu putin noroc la tragerea la sorti putem spera la o participare la cel mai frumos mondial din ultimii ani.

———————————————————————————————————————————–

Tinand cont de rezultatele de la pauza din aceasta seara Romania a scapat de Ungaria in lupta pentru locul 2 care duce la barajul pentru World Cup 2014. Iar daca ne uitam la rezultatul Bulgariei din Armenia o victorie a tricolorilor cu Estonia impreuna cu un rezultat bun scos de Olanda de la Istanbul, care nu pare deloc improbabil tinand cont de forma batavilor (4-0 cu Ungaria la pauza), ne duce la baraj unde avem dreptul la 180 de minute de speranta.

La meciul cu Estonia ii asteptam pe toti suporterii dinamovisti in Peluza Nord, inelul 1. Pretul unui bilet este de 25 de lei, le gasiti de maine dupa ora 11 la case la stadionul Dinamo.

PCHDinamo(11.10.2013 22.17)

Nr Vizualizari : 2526

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*