Legitimatie membru PCH

Aceasta legitimatie a aparut din dorinta noastra de a dezvolta aceasta peluza.

Dezvoltarea acestei peluze se poate face doar prin proiecte….proiecte in care sunt implicati toti membrii. Legitimatia de membru PCH ne va arata numarul celor implicati. Suntem multi, suntem putini, ramane de vazut.

Cel mai important proiect PCH este reprezentat de AUTOFINANTARE.
Atunci cand exista autofinantare putem realiza mai usor ceea ce ne-am propus.
Un exemplu ca Peluza Catalin Hildan a inceput sa functioneze asa cum ne dorim cu totii este reprezentat de coregrafia de la meciul cu steaua, coregrafie finantata in totalitate de suporterii aflati in peluza. Am demonstrat ca atunci cand exista unitate, impreuna, putem face lucruri de care cu totii sa fim mandri.

In ideea de a atrage mai multi suporteri, ne-am gandit sa punem la dispozitia tuturor dinamovistilor, pe anumite trasee (ex:Sibiu-Valcea-Pitesti-Bucuresti, Bacau-Bucuresti, Constanta-Bucuresti etc.) autocare. Am cautat cele mai bune oferte din piata dar datorita pretului ridicat pentru vremurile in care traim, multi au renuntat.Noi insa nu, si ne propunem ca din vanzarea cardurilor sa subventionam din pretul autocarelor.
In deplasarile cu plecare din Bucuresti, atunci cand locurile sunt limitate, cei cu legitimatie vor avea prioritate.

In ultima vreme, noi, suporterii dinamovisti am primit mai putine bilete decat am cerut la diverse meciuri. Pentru a evita eventuale nemultumiri, de asemenea cei cu legitimatie vor avea prioritate in achizitionarea biletelor la meciurile din deplasare.

Un alt proiect demarat de noi este reprezentat de “Sala de antrenament”. Posesorii de legitimatie vor beneficia de preturi mai mici in cadrul sedintelor de antrenament.(sport de contact)

De-a lungul timpului am intampinat probleme la intrarea pe stadionul din Gruia si nu numai. Aceasta legitimatie vine in sprijinul suporterilor si asa haituiti de oamenii ce nu ne vor pe stadioane ci in fata televizoarelor.

Nu renuntam la o idee mai veche,aceea de a infiinta postul de Radio Online pentru suporterii dinamovisti.Va fi o continuare a emisiunii “O voce din PCH” ce s-a putut auzi la Sport Total FM.

Indiferent de ce cred unii sau altii aceste proiecte vor fi duse pana la capat, bineinteles si cu ajutorul vostru, a celor care decideti sa achizitionati aceasta legitimatie.

Legitimatia va fi valabila pentru un sezon, va fi nominala, va avea un numar de ordine si va costa 30 de lei. Cine doreste sa o faca lasa datele de contact, nume, prenume si suma respectiva, la meciurile de acasa sau din deplasare si la meciul urmator primeste legitimatia, pentru suporterii din provincie exista varianta sa o primeasca prin posta sau curierat rapid daca se grabesc, dar la varianta a doua achitand taxa de ramburs de 10 lei.
Cine nu poate ajunge la meciuri ne poate contacta la carduri@pchdinamo.ro si li se va oferi toate detaliile despre cum pot intra in posesia legitimatiei.

Pentru informatii sunati la numarul 0722163537 de luni pana vineri intre orele 10-18

Este indicat ca numele de pe legitimatie sa fie acelasi ca cel din buletin.

PCH(11.09.2013 14:10)

Nr Vizualizari : 4453

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*