Imi pare rau, tinere, batrane roman!

Imi pare rau, tinere roman! Imi pare rau ca nu mai e nimic la fel ca inainte. Imi pare rau ca nu cobori in fata blocului la fotbal cu un tricou pe spatele caruia sa fi aruncat niste litere dezordonate, de marime diferita, scrise cu markerul alaturi de un numar desenat la fel de stramb. De fapt, sincer sa fiu, imi pare rau ca nici macar nu mai cobori la fotbal. Si drept sa-ti spun, nici nu stiu daca imi pare mai rau decat de faptul ca iti vezi idolii mai des prin cluburi de fite decat la clubul favorit. Asta daca ai vreun club de fotbal favorit. Imi pare rau ca tii mai mult timp gamepad-ul in mana decat mingea la picior, imi pare rau daca ai ajuns deja sa te saturi si mai ales regret daca nici macar nu-ti pasa.

Imi pare rau ca n-ai avut sansa ca de ziua ta, in loc de Lego sau orice altceva, sa nu fi vrut decat ca ai tai s-o bata in sloboz pe Columbia! Si-apoi, dupa o saptamana, cand a venit momentul sa-i spui si lui fra-tu` “la multi ani”…imi pare rau ca n-a aparut Petrescu sa va faca sa uitati complet de cadouri sau de bani. Imi pare rau ca nu l-ai prins blond pe Gica Popescu si chiar si pentru ca nu l-ai vazut gafand pe Filipescu. Regret nespus ca nu l-ai vazut pe Hagi “rege” in teren, si nu pion al actualului sistem. Imi pare rau ca nationala ta se confunda cu Piturca si ca-n loc sa sarbatoresti acum ai ajuns sa te rogi sa nu bata reprezentativa turca.

Imi pare rau si pentru tine, batrane roman! Imi pare rau ca nu mai e nimic la fel ca inainte. Imi pare rau c-ai devenit robot si mai ales imi pare rau ca din roboti nu vor iesi niciodata oameni. Regret nespus ca esti mult prea ocupat fugind dupa nevoi artificiale, in loc sa ii spui piticului tau, care are atat de multa nevoie de o motivatie, cum era inainte. Imi pare rau ca-l lasi sa creada ca Sandu si Mitica sunt fotbalul romanesc, regret ca halesti si tu din portia mare si otravita servita de televizor si nu-ti duci pustiul la stadion din cauza asa zisilor huligani, hoti, violatori. Monstri! Imi pare rau ca iti pasa prea putin daca are vreo favorita si mai mult de-atat regret ca iesi pe geam certandu-i pe ceilalti copii, putinii care se mai joaca de-a Ronaldo ori Messi. Chiar imi pare rau sa ti-o spun, dar baga-ti ora de liniste direct in cur!

Imi pare rau si pentru tine, caine! Imi pare rau ca nu mai e nimic la fel ca inainte. Imi pare rau ca esti din ce in ce mai putin prezent la meciurile nationalei. Tu, cel care erai mereu acolo. Imi pare rau si pentru ceilalti, dar cel mai mult pentru tine!

Si regret mai mult daca maine, cat mai ai inca timp, n-o sa faci un minimum de efort sa ajungi la meci! Altfel, mai mult decat imi pare mie rau pentru tine, ar trebui sa-ti para tie! Romanule!

NOTA: Casele de bilete de la Stefan Cel Mare sunt deschise maine, 15 Octombrie, pana la ora 20:00!

Cetateanul F (15/10/2013 01:25)

sursa: http://ultracetatenesc.wordpress.com/

Nr Vizualizari : 2484

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*