Grupa Romaniei in preliminariile pentru World Cup 2014

Tragerea la sorti care a avut loc saptamana trecuta pentru mondialul din 2014, din Brazilia, a fost cu noroc pentru nationala noastra. Sortii ne-au trimis in grupa D, alaturi de vicecampioana mondiala Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra. Lasandu-i la o parte pe batavi, cu care ne-am tot intalnit in ultima vreme atat in preliminarii cat si la turneul final din 2008, Romania a avut sansa sa evite niste nume grele din urnele a doua si a treia.

Pe noi aceasta grupa ne intereseaza si prin prisma deplasarilor ce urmeaza sa vina, 3 dintre ele fiind foarte interesante; Amsterdam, Budapesta si Istanbul si pe care le vom onora cu siguranta. Nu le vom uita nici pe celelalte doua, o deplasare la Tallin in cel mai nordic stat baltic fiind o premiera. Asa cum au facut-o mereu, suporterii dinamovisti vor fi alaturi de nationala in incercarea acesteia de a reveni in elita mondiala.

Este o grupa care ne da sperante intr-o participare de vis, la un mondial pe pamant sud-american cum probabil ai sansa odata in viata. Atat ca jucator, cat si ca suporter, pentru ca ce poate fi mai frumos decat sa iti sustii nationala la Rio de Janeiro, eventual intr-un meci cu Brazilia.

Pana atunci insa ramane lupta deschisa pentru Euro 2012, cu cele 4 meciuri care au mai ramas si in care cainii rosii vor tine cu siguranta steagul sus alaturi de tricolori.

PCHDinamo(02/august/2011 12.27AM)

Nr Vizualizari : 2818

Comentarii (3)

  1. maresalul de otel spune:

    marfa deplasari :D

  2. Eu. spune:

    Daca nu e Dinamo macar sa fie Romania :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*