Dinamovistii se pregatesc pentru dubla cu Ungaria si Turcia

Update 30.08.2013 17:50 – De astazi gasiti la case, la Dinamo si biletele pentru meciul cu Turcia care va avea loc pe data de 10 septembrie. Pretul acestora este identic cu cel de la meciul cu Ungaria 15 lei + 10 pentru peluza. Casele de bilete sunt in continuare deschise, inclusiv maine si poimaine intre orele 11-19.

———————————————————————————————————————–

Pentru nationala urmeaza doua meciuri de foc care vor lamuri in proportie de 99% prezenta noastra la un eventual baraj de calificare la Cupa Mondiala ce va avea loc anul viitor in Brazilia. Sunt doua partide speciale pentru ca le jucam in fata unor vechi rivali si care trebuie onorate cum se cuvine de toti suporterii dinamovisti, ca intotdeauna PCH va fi acolo, pe stadion, alaturi de tricolori.

Incepand de joi, 29 August intre orele 11 si 19, se vor pune in vanzare la Dinamo biletele rezervate de noi pentru aceste doua meciuri. Costul unui tichet este de 15 lei la care se adauga inca 10 lei contributie pentru peluza. Numarul lor este limitat asa ca cine vrea sa vina la meci in sectorul nostru este rugat sa se grabeasca.

HAI ROMANIA !!!

PCHDinamo(27.08.2013 20:04)

Nr Vizualizari : 6777

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*