Ce băieți ”mișto”… U Cluj și Dinamo!

Atunci când frații se adună, iese ”mișto”! Ce locație ar fi fost mai potrivită decât Clujul, unde ne simțim ca acasă? Locul și oamenii ne fac să ne simțim ”mișto”, Ardealul ne cheamă! În inima Ardealului ne simțim de-ai casei. Ne leagă demnitatea, onoarea și respectul!
Cluj Napoca nu a dus niciodată lipsă de studenți care să își manifeste dornici trăirile și sentimentele, să își împărtășească pasiunea și să primească îndrumări profesionale. Casa Studenților a găzduit ieri după-amiază un nou episod al lansării programului DDB. Câinii roșii și studenții au făcut spectacol! Prezentarea proiectului a fost îmbinat perfect cu momentul artistic oferit de micuța dinamovistă Andrei Ayleen Gabriela și cu discursurile unora dintre reprezentanții celor două galerii, alături de speech-urile lui Claudiu Vaișcovici, Giani Kiriță și Cristi Hîldan .
Spațiul cultural a răsunat și de această dată de cântece din partea ambelor galerii. Există o legătură specială între noi și studenți, o simbioză perfectă. Fotbalul este povestea care unește! Ne leagă fanatismul, mentalitatea și latura naționalistă! La final, ne-am urcat împreună pe scenă și am arătat că vrem iar UN MARE DINAMO!
Au trecut peste două decenii de frăție, de prietenie, de susținere, de respect, de iubire- Dinamo și U Cluj! Ieri, la Cluj, a fost încă o dovadă de unitate și de speranța de reușită a acestui drum. Da, este un drum îndrăzneț. Da, este un drum greu. Dar la capătul drumului acestuia este luminița de care avem nevoie. Luminița de care depindem noi, prin definiție. Noi nu permitem ca fenomenul să moară! Ani de-a rândul ne-am complăcut cu situația, am stat la mâna altora și nimic nu s-a schimbat. Un lucru este clar: schimbarea vine de la noi!
Frații de la U Cluj ne susțin, sunt alături de noi, așa cum am fost și noi la rândul nostru și i-am sprijinit atunci când au demarat proiectul lor. A trecut un an, au strâns peste 1200 de membri cotizanți, au făcut front comun pentru a menține Universitatea în viață.Frații nostri au devenit și ei socios în programul DDB ! Acum, la greu, trebuie să ne implicăm în viața clubului. Clubul are nevoie de noi!
Nu uitați că în viața asta mai avem ceva de făcut!
Totul depinde de noi!

Doar Dinamo București!

Sursa Foto: Fotografii din Peluză

Nr Vizualizari : 4102

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*