Carduri de membru P.C.H.

Cautam mereu sa atragem alaturi de noi cati mai multi suporteri alb-rosii, sa schimbam mentalitati gresite sau macar sa incercam, sa aducem un aer nou, sanatos, in randurile cainilor rosii. Nu e usor, o peluza puternica este data si de numarul de membri care se implica activ in viata ei. Iar in vremurile astea grele prin care trece clubul tocmai o peluza puternica este singurul lucru cu care ne mai putem mandri.

Una din hotararile luate in acest sens e creearea unui card de membru PCH, un card ce vine in completarea celorlalte actiuni care au aparut in ultima vreme, actiuni de sustinere a peluzei, cand vi s-au cerut bani in plus la bilete au fost pentru peluza, cand s-au plimbat urnele la meciuri la fel. Nu avem pretentia sa inteleaga toti suporterii lucrurile astea. Cardul este o necesitate si prin prisma faptului ca la fiecare deplasare se semneaza pentru suporterii prezenti la meci in ideea prevenirii incidentelor. Si trebuie facuta cumva o diferentiere atunci cand e vorba de cine are prioritate la biletele de deplasare si numarul lor este insuficient cum s-a intamplat recent la meciul de la Chiajna.

Cardul va fi valabil pentru un sezon, va fi nominal, va avea un numar de ordine si va costa 30 de lei. Cine doreste sa il faca lasa datele de contact, nume, prenume si suma respectiva, la meciurile de acasa sau din deplasare si la meciul urmator primeste cardul, pentru suporterii din provincie exista varianta sa il primeasca prin posta sau curierat rapid daca se grabesc, dar la varianta a doua achitand taxa de ramburs de 10 lei.
Cine nu poate ajunge la meciuri ne poate contacta la carduri@pchdinamo.ro si li se va oferi toate detaliile despre cum pot intra in posesia cardului.

Pentru informatii sunati la numarul 0722163537 de luni pana vineri intre orele 10-18

Este indicat ca numele de pe card sa fie acelasi ca cel din buletin.

PCHDinamo(28.08.2013 21:40)

Nr Vizualizari : 5577

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*