FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Cei care vor sa ne ajute sa facem o atmosfera de neuitat sunt asteptati la casele de bilete de la stadionul DINAMO.Cumpărând bilete de aici ,putem fi împreună in data de 10 Mai să purtăm echipa catre un nou trofeu.E important ca cei care-si doresc sa contribuie la spectacolul din PCH să cumpere biletele inaintea celorlaţi care ar putea veni in peluza doar pentru pretul mai mic.
Pentru o imagine vizuala mai bună vă rugăm să veniţi in ROŞU.

Biletele din sectoarele rezervate suporterilor dinamoviști pot fi achiziționate de la casieria stadionului Dinamo, începând cu data de 29 aprilie, conform următorului program:
29-30 aprilie | 9:00 – 21:00
1-2 mai | 9:00 – 17:00
3-9 mai | 9:00 – 21:00
10 mai | 9:00 – 19:30

BILETE DINAMO-ASA (Arena Nationala)

Clubul Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică împotriva lui ASA Târgu Mureș, din etapa a 7-a de play-off, de pe Arena Națională.

Tichetele pot fi cumpărate online de pe site-ul oficial al dinamoviștilor: bilete.fcdinamo.ro. Meciul va începe la ora 20:30.

PREȚURILE BILETELOR

Peluza Cătălin Hîldan: 10 lei
Peluza Sud: 10 lei

TRIBUNA I VEST
VIP 1 (sectoarele 132, 134, 136, 138, 140): 50 lei
VIP 2 (sectoarele 129, 130, 131, 141, 143): 40 lei
VIP 3 (sectoarele 127, 128, 145): 30 lei

TRIBUNA II EST (sectoarele 112, 113, 114, 115): 30 lei
TRIBUNA II EST (sectoarele 109, 110, 111, 116, 117, 118): 25 lei

LOJE (inel 1): 250 lei
LOJE (inel 2): 150 lei

Moș Crăciun, huligan nebun – ediția a IIa

întrucât ne aflăm din nou în perioada Crăciunului, Peluza Cătălin Hildan va organiza un nou eveniment caritabil cu scopul de a ajuta copiii nevoiași proveniți din centrele de plasament. Astfel, ducem mai departe tradiția începută anul trecut. Vom strânge fonduri și vom oferi alimente, jucării și zâmbete unor copiii care au nevoie de ele.
Alături de PCH va fi și echipa de Old Boys a clubului nostru, cele 2 disputând și un meci de fotbal spre deliciul celor mici, dar și al celor mari. Vom vedea din nou geniul fotbalistic al celor ce ne-au adus atâtea bucurii în tricoul alb-roșu precum Bratu, Kirita, Dănciulescu, Prunea, Petre, Augustin, Mateuț și mulți alții.
Pentru că în perioada Crăciunului ne gândim în primul rând la familie, coroborat cu faptul că Sala Dinamo nu a primit autorizare ISU, iar evenimentul se vrea a fi unul în familia alb-roșie, meciul demonstrativ va avea loc în Sala “Marian Cozma” (școala nr. 30), la adresa din str. Lăptari Tei, nr. 23, sec. 2, miercuri, 23 decembrie 2015, la ora 19:00.
Biletul de intrare se lasă la aprecierea fiecăruia dintre noi, însă avem rugămintea să fie minim 5 lei. De asemenea, este necesar să fie completat și de o jucărie de pluș, care se va arunca în teren la începutul meciului.
Pentru cei dintre noi care au cantități mai mari de alimente, jucării sau hăinuțe, vă rugăm să ne anunțați pentru a ne deplasa la domiciului dumneavoastră în vederea ridicării acestora.
în concluzie, vă așteptăm pe toți miercuri, 23 decembrie la sala “Marian Cozma”, la ora 19:00 pentru a oferi zâmbete și căldură celor mici.
Pentru informații apelați: 0768 804 414-Cătălin

PCH Dinamo

Care-i antonimul la “telecomandă”?

Nu-ți pierde timpul căutând pe net, ar trebui să știi că orice substantiv care definește un obiect este lipsit de antonim. Dacă într-adevăr ai încercat să cauți pe Google antonimul cuvântului “telecomandă”, probabil ai lipsit la ora de română din același motiv pentru care lipsești și acum. Dar nu vom face o lecție de gramatică tocmai acum pentru că până și cel mai silitor dintre elevi nu are chef de ore cu o săptămână înainte de vacanță.

Povestește-mi, ce-ai mai făcut? Nu te-am mai văzut de … De fapt, nu te-am văzut niciodată. Dar știu că exiști, îți simt prezența peste tot. Pe internet, în autobuz, ba suntem chiar colegi de birou. Scuze că m-am răstit azi la tine, dar am fost foarte obosit că am venit din deplasare azi-noapte. Cum adică ce deplasare? Păi știi meciul ăla la care te uitai tu aseară? și eu l-am văzut, doar că fără telecomandă. Nu, îmi pare rău, n-am văzut reluările. Nici declarațiile.

Am auzit că ești fericit că s-ar putea să avem stadion. știu, și eu sunt bucuros, poate scăpăm și noi de pista aia de atletism că tare ne încurcă. Cum cu ce? Ah, da, scuze. Pe tine te încurcă doar reclamele transmise în timpul partidei. Măcar prețurile la bilete sunt bune. Păi nu știi? 10 lei la peluze. Da, noi plătim la fiecare meci biletul. Mă gândesc că e mai ușor cu factură în care ai și TV și net și telefonie.

Apropo, ai vreun mesaj pentru echipă? Poftim? Nu te aud, e prea gălăgie. Hai că închid că a început meciul.

Turcu

Comunicat – 04.12.2015

Ca urmare a evenimentului din timpul partidei dintre FC Dinamo si CSMS Iasi cand arbitrul Iulian Calin a oprit meciul in minutul 30′ datorita scandarilor considerate de acesta xenofobe, dorim sa motivam atitudinea noastra si alegerea de a parasi stadionul.

De asemenea, dorin si sa atragem atentia asupra modului in care cetateanul roman, fie el suporter sau nu, este tratat in propria tara unde minoritatile sunt considerate prioritare.

Luand in considerare ca doar cu 2 zile inaintea acestei partide, adica de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, siguranta cetatenilor care participau la parada aniversara din Targu Secuiesc (in ROMANIA) a fost pusa in pericol de catre un gunoi, iar in urma arestarii acestuia, localnicii de aceeasi etnie cu gunoiul respectiv au iesit in strada pentru a cere eliberarea inculpatului (sau, mai exact, dreptatea?!), consideram necorespunzatoare si chiar delasatoare decizia autoritatilor de a nu lua niciun fel de atitudine pentru gest.

Atat timp cat tu ca minoritate incalci articolul 30, alineatul 7 al Constitutiei Romaniei care interzice incitarea la separatism teritorial sau la violenta publica (ba chiar pui in aplicare astfel de practici) si noi ca si popor majoritar consideram justa ostilitatea strict verbala fata de aceste acte.

De asemenea, nu este pentru prima data cand libera exprimare a cetatenilor romani este sanctionata, cu atat mai mult cu cat vorbim despre suporteri. Acei sporteri care au fost in prima linie si la bine cat si la rau. Acei suporteri care au indurat atatea nedreptati si abuzuri.

In concluzie, “Peluza Catalin Hildan” isi asuma gestul de a parasi stadionul, considerandu-l drept si corespunzator pentru contextul actual. Nu putem sa stam pasivi la un meci de fotbal, cat timp ne este ingradit dreptul la libera exprimare. In plus, nu putem sa tacem cand drepturile romanilor din diferite zone ale tarii sunt incalcate de diferite gunoaie.

Mentionam ca nu vom tolera niciodata atitudinile antinationale menite sa considere cetateanul roman inferior chiar in locul sau de bastina si vom continua sa afisam aceasta atitudine considerand-o nu doar un gest normal, ci o obligatie constitutionala.

De asemenea, salutam arbitrul meciului de aseara, ca pe un vechi “prieten”, si facem precizarea ca Iulian Calin, a facut partea din galeria echipei Steaua. Va reamintim domnule Iulian Calin ca in “peluzele romanesti sunt ultimii nationalisti” si ca trebuia (daca ati imbratisat vreodata idealurile “ultras”) sa sprijiniti initiativa peluzei dinamoviste.

PCH Dinamo

Deplasare Craiova

într-o vreme în care valizele dictează clasamentul Ligii I și mai degrabă îți bați nevasta decât să mergi în deplasări cu preferată, iată că se mai găsește o mână de oameni, de nonconformiști care preferă să țină steagul sus și să ofere acea pată de culoare ce poate lumina și cel mai trist peisaj bacovian.
Cu toate că adversarii noștri adevărați ori își fac veacul pe coclaurile ligilor inferioare, ori se luptă cu tot felul de surogați, noi îi vizităm de dragul vremurilor apuse. Craiova, Timișoara, Pitești și multe altele reprezentau deplasări pe cât de ostile, pe atât de frumoase pentru noi. Acum ne-au rămas amintirile și speranța că într-o zi ne vom reîntâlni cu adevărații rivali.
Până atunci, duminică mergem la Craiova doar pentru a susține Dinamo într-un meci împotriva unei echipe care joacă acolo (?).
Toți cei care vor să facă deplasarea, să se prezinte duminică, 25 octombrie, la ora 08:30 în fața stadionului Dinamo. Deplasarea va costa 55 de lei în care este inclus biletul, iar plecarea va fi la ora 09:00 cu autocarele. Pentru detalii sunați la numărul de telefon 0768 804 414.

PCH Dinamo

Reclama Dinamomania

It’s football day !!!

Astăzi sunt liber și tata m-a rugat să-l ajut să reparăm mașina. I-am spus că plec la meci. Mi-a zis că nu mai văd mașină.

Astăzi iubita m-a rugat să merg cu ea la cumpărături. I-am spus că plec la meci. Mi-a zis că nu mai vorbește cu mine.

Astăzi mama mi-a zis să-mi fac curat în cameră. I-am spus că plec la meci. Mi-a zis că nu mai văd pachet săptămâna asta.

Astăzi șeful m-a rugat să merg până la birou că suntem în urmă cu target-ul. I-am spus că plec la meci. Mi-a zis că nu mai pup avansare.

Astăzi cel mai bun prieten m-a chemat la ziua lui. I-am spus că plec la meci. Mi-a zis că se pișă pe ea de prietenie că așa i-am făcut și anul trecut.

Astăzi sor’mea m-a chemat să-mi văd nepotul. I-am spus că plec la meci, dar trec să-l iau și pe el. Mi-a zis că n-am ce căuta la ușa ei.

Astăzi m-au sunat de la compania de telefonie că nu mi-am plătit factura. Am vrut să-i sun înapoi să le spun că plec la meci, dar nu mai puteam iniția apeluri.

Astăzi m-au sunat camarazii să mă întrebe dacă vin la meci. Le-am spus că ne vedem la bar !

Oare s-a meritat ?

BINEÎNȚELES CĂ S-A MERITAT !!!

https://www.youtube.com/watch?v=QDdEkfJ8wNs

Turcu

Când trece greu, timpul va sta în loc

Vă mai aduceți aminte când eram mici și părinții noștri primeau bilete de la sindicat pentru a merge în concediu la mare? De obicei, ai mei primeau o astfel de vacanță pe la sfârșit de iulie sau undeva prin luna august, nu țin minte să fi mers la mare în prima jumătate a verii. În schimb, ce țin minte este cum mă cotropeau emoțiile și entuziasmul cu o seară înainte încât nu dormeam nici dacă-mi dădeai 5 ouă Kinder, iar la vremea aceea pentru un ou Kinder renunțam la multe dintre principiile mele de bază.

Pentru mine distracția începea de la bagaj, când începeam să-mi aleg hainele, slipul și încercam să fac loc delfinului gonflabil ce ținea loc de bărcuță. Eram atât de nerăbdător încât îi ajutam inclusiv pe ai mei să-și aleagă hainele, gândindu-mă că dacă terminăm mai repede, automat plecăm mai repede. Poate că din cauza grabei, într-un an i-am pus tatălui meu în bagaj chiar și o cască de protecție purtată de muncitorii de pe șantier. Nu ești niciodată prea precaut.

Anii au trecut, bagajul s-a micșorat și vacanța s-a scurtat. Cu toate acestea, emoțiile sunt aceleași. Nu, nu plec mâine la mare, dar nici somn nu voi avea în noaptea asta. Asta pentru că mintea nu-mi stă la valuri și porumb fiert, ci la “foc, fum, teroare”. Acum în bagaj nu mai am papuci și slip, ci am un tricou negru, o bască și o torță, iar traseul meu nu mai e A2-Fetești-Constanța, ci Băneasa-Ștefan cel Mare-Național Arena.

Număr secundele, minutele, orele și trec atât de greu încât am impresia că am ratat vreo 2 aniversări și că am lipsit o săptămână de la serviciu. Ca să treacă timpul mai repede, fac atât de multe chestii prin casă încât sunt fiica pe care n-a avut-o mama niciodată, iar tata crede că urmează să-i fac o dezvăluire șocantă.

Nu, pur și simplu vreau să grăbesc timpul, vreau să-l accelerez până în clipa aceea în care va sta în loc. Până-n clipa în care vom fi câteva mii într-un singur întreg, dovedind unei țări întregi “ce înseamnă DINAMO”. Adversari nu mai avem, doar băieții aia din teren, deci nu avem nicio scuză să ne îndreptăm atenția în altă parte decât spre ei. La polul opus nouă va fi doar o masă de păpuși manevrată și un mare consum de semințe pe metru pătrat, deci niciun fel de amenințare. Mâine vom fi prezenți pentru noi din tribune, pentru cei din teren și pentru El din ceruri.

Turcu

Perioada aia a sezonului

Dacă ești român, ai un televizor și un furnizor de cablu înseamnă că nu ai nicio scuză dacă sărbătorile te prind nepregătit. Nu ai cum să susții de exemplu că “ai pierdut noțiunea timpului”, deoarece reclamele cu Moș Crăciun, reni sau cadouri încep undeva de la sfârșitul lui octombrie încât nu știi dacă să parlesti porcul sau să-l lași să-l ardă soarele. Oricum, eu cred că dacă încă îmi pun 2 cuburi de gheață în paharul de Coca-Cola, reclamelele acelea NU AU CE CAUTĂ LA TELEVIZOR !!!

Dacă mai ai și frumosul ghinion de a fi dinamovist, asta înseamnă că trebuie să-ți trăiești anul în proporție de 75 % numai în pregătiri. Cu toate că noi avem un singur Paște, tăiem mielul de mai multe ori pe an, iar de fiecare dată asta necesită zile și nopți întregi. Nopți pe care mulți dintre noi și le petrec în miros de vopsea încât ajung să-l prefere în fața oricărui Paco Rabanne și luând mai multe măsurători ca un elev de clasa a 4a la olimpiada de geometrie.

Oricum ar fi, cu toții avem mintea în același moment. Moment în care mii de pumni și mii de voci vor deveni un întreg și printre fumuri, lumini și explozii vor călca în picioare turma ciobanului monden (no offence Ghiță) unii la figurat, alții la propriu. Cam în perioada asta avem cele mai frumoase insomnii, iar șefii ne urăsc pentru lipsa de concentrare, adio avansare.

Cu toate că ne zbatem de ani de zile în mediocritate, asistând chiar la ascensiunea rivalilor noștri, an de an, meci de meci, ne facem speranțele unui student care încearcă în anul 4 să ia restanța din anul 1. “Presimț că anul asta îi batem”. Și nu facem altceva decât să retrăim aceeași dezamăgire, să ne bucurăm la golul de onoare ca atunci când nu faci sex cu o femeie, dar măcar ai sărutat-o.

Mai sunt 3 zile. 3 zile în care vom da randament slab la serviciu, în care Moș Ene se bucură de vacanță prin Eforie Sud, în care singurul nostru gând este acela de a ne surclasa rivalii. Unii în teren, ceilalți, nelegitimati, dincolo de acesta.

Turcu

Reclama

D > fcsb

Când eram mic, undeva în clasa a 7a, aveam o colegă de care-mi plăcea mult de tot. Era pentru prima oară când aveam astfel de sentiment pentru o fată care nu era din desene animate și, evident, habar nu aveam cum să procedez. Am încercat cu bilețele, ghiocei în bancă și chiar un cățeluș de pluș pe care-l luasem din colecția impresionantă a surorii mele. Toată treaba asta a durat circa 2 luni de zile până când eu mi-am luat inima-n dinți și i-am spus în față ce sentimente am pentru ea. Ce-a urmat, a fost evident: m-a refuzat. Nu-mi mai amintesc exact de ce, dar știu că făcea o comparație între 1,45 m și 1,60m.

Practic, viața mea sentimentală începuse ca și Brazilia în meciul cu Germania, adică cu gol primit. Apoi, această fată s-a cuplat cu unul dintre colegii mei, motiv pentru care eu am prins ură pe acel individ. Ură care a dăinuit în sufletul meu de copil îndrăgostit mult timp. Încercând să o câștig pe ea, eu îmi îndreptam atenția asupra lui, adică îi făceam viața un calvar. Fie îi puneam piedică, fie aruncam cu cretă în el, toate acestea gândindu-mă că dacă el va pica de fraier în fața ei, eu îmi voi îndeplini marea dragoste. Evident că n-au mers toate lucrurile astea, ba ghici cine și-a pus status “logodit” pe facebook acum câteva zile ?

După mai bine de 10 de ani, îmi dau seama cât de mult am putut să greșesc și mă uit cum încă se greșește în jurul meu, în același mod. Nu, nu am anturaj cu copii de clasa a 7a, în special pentru că majoritatea sunt mai înalți ca mine și nu mă primesc. Mă uit la noi și văd cum ne concentrăm atenția spre rival, în loc să acordăm atenție celei pe care o iubim…echipa, clubul. Cântăm prea mult “muie” și alte urări de familie în loc să cântăm “Haide”, “Luptă”, “Forza”. Ura pentru rivalii noștri este plimbată prin toate colțurile lumii, iar dragostea pentru club nu cred că a primit viza pentru că nu am văzut nicăieri “Și de aici iubesc Dinamo”.

Dacă acel copil de clasa a 7a aflat la prima dragoste ar fi știut cum să îi capteze atenția EI, nu lui, poate că n-ar fi câștigat-o definitiv, dar măcar ar fi marcat o dată. Până la urmă, mi-am primit o a doua șansă tot cu prima dragoste. Dar acea dragoste pe care am simțit-o la 6 ani. Și nu avea părul blond, ci era colorată în roșu și alb. Și am învățat că dragostea pe care o simți trebuie să fie mai mare decât ura. Iar acum, când mai sunt câteva zile, nu vreau decât “să le arătăm la ăștia ce înseamnă Dinamo”.

Turcu

Primul meu întuneric, prima mea lumină

Nu fac parte nicidecum din “Generația de aur” a acestei peluze, din haiducii vechi care au scris istoria acesteia cu pasiune, sudoare și chiar sânge. Nu vă așteptați să vă spun cum a fost în mai ’97 pe ghencea sau cum au fost bătăile de la Eroilor din ’98 pentru că, sincer să vă spun, cea mai mare problemă a mea în perioada aceea era cum să iau Foarte Bine la Educație Civică.

Aventura mea începe în sezonul 2006-2007 când am început să vin constant la meciuri, asta ca răsplată pentru faptul că am luat capacitatea cu notă mare. Entuziasmul era ridicat la cote maxime și, de ce să mint, figurile începuseră să se înmulțească, doar mergeam în galerie la Dinamo. E drept că a fost doar o chestiune de timp până la palma părintească.

Toate bune și frumoase, până în toamna lui 2006 când aveam să experimentez pe viu primul derby, primul Dinamo – steaua. Ca detalii sportive, a fost meciul în care Dennis Șerban marca în minutul 91′ acel gol prin care apărarea stelei a văzut cum se face un nod la șireturi, dar asta e mai puțin important, restul detaliilor sunt pe prosport. Primul derby pentru mine a fost ca primul contact sexual. Adică am văzut sânge și am auzit urlete de bucurie și de durere simultan. Asta pentru că prin minutul 70′ și ceva jandarmii au intrat în galeria stelistă cu bâte, gaze și câteva gloanțe de cauciuc care i-au pătat pe unii băieți mai rău ca pojarul.

Până la startul meciului au fost incidente prin jurul stadionului care au apărut și la televizor, încât mă suna mama cu disperare de mi-a omorât bateria unui Nokia 3310 proaspăt încărcat (în medie, bateria aia ținea 9-10 zile). Intrați la meci, nu vedeam decât fulare, tricouri, toate acoperind fețele. Mai târziu am aflat de ce. Cu toate că nu puteam să mai înțeleg nimic din ce spuneau băieții cu care am venit, aș putea să jur că zumzetul, haosul acela era mai frumos și mai melodic decât orice hit de succes din ultimii 15 ani. Până atunci, am fost prezent la fiecare meci de-acasă din sezonul respectiv și am cântat de mi-am rupt plămânii, dar de data aceasta parcă orice mușchi și orice venă din corpul meu mă împingeau spre acest meci și-mi ridicau mâinile, vocea și pulsul.

La începutul meciului se afișa coregrafia, cea cu Cina cea de Taină în care era Cătălin Hîldan în centrul mesei. Eram sub pânză, undeva mai sus, iar când aceasta a fost chiar deasupra mea nu știam dacă mi-am pierdut simțul vizual sau ăștia nu au plătit factura la lumină. Apoi niște băieți au aprins niște chestii care nu păreau a fi chibrituri. Pentru mine a fost cel mai frumos întuneric și cea mai puternică lumină. Apoi, ce-a urmat a fost de la sine. Cântece, degete mijlocii, sărituri și multă adrenalină. Și ca la orice atmosferă de petrecere, trebuia să existe un Grand Finale, moment în care toată lumea a sărit în sus de bucurie, se luau în brațe necunoscuți între ei, iar ceva mă face să cred că unii și-au găsit chiar sufletul pereche în momentul acela.
Cam ăsta e derby-ul cu lacrimi, sânge, adrenalină și pasiune.

Acum stau și număr orele până duminică să fiu acolo lângă ai mei, cei din tribună și cei din teren. Să-i împingem de la spate și să redovedim că mai mult contează iubirea pentru un D sfânt decât ura pentru 4 inițiale care, de fapt, nu mai au nicio continuitate.

Turcu (05/08/2015 13:50)

Bilete la Derby! 9 august 2015 (DVD inclus)

Sunt aproape 20 de ani de cand Peluza dinamovista a luat suflet. S-au schimbat generatii si pe teren si in tribune. Au trecut campionate si momente dramatice, dar, cu acelasi elan, PCH se redescopera an de an. La acest derby tragem linie si oferim fiecarui dinamovist prima parte a unui documentar de exceptie: “De la alb-negru la 3D”, adica ascensiunea frumoasa de la simplele si inimoasele spectacole de peluza din anii ’90 pana la sofisticatele coregrafii de astazi. Filmul urmareste primele coregrafii si primele derby-uri in stil ultras, deplasari si momente inedite, aparitia primelor “brigazi”, un “10 mai” de suflet pentru noi, Octombrie Negru ce urma sa vina sau episodul Manchester 2004. Fiecare moment este comentat de foste glorii, jucatori si ultrasi dinamovisti, toate intr-un documentar care va ramine in istorie. Un DVD de exceptie care nu poate lipsi din casa unui dinamovist. Daca simti ca noi, stii ce faci pe 9 august. Ia-ti bilet la derby! Vino in PCH! Noi iti dam DVD-ul si scriem istorie impreuna cu o noua coregrafie remarcabila!

Biletele se pot achizitiona de la casele Stadionului DINAMO, deschise zilnic, dupa cum urmeaza: LUNI – SAMBATA 10:00-20:00, iar DUMINICA 10:00-16:00. Biletele vor costa 20LEI la inelul 3 si 25LEI la inelele 1 si 2, iar la fiecare bilet se va primi si DVD-ul cu istoria PCH.
CAINE, tu ti-ai luat bilet la derby?

CONCURS: Steagul pe doua bete

Un nou inceput…

Odata cu inceperea noului sezon competitional, Peluza Catalin Hildan continua activitatile prin care incearca mentinerea fenomenului ULTRAS pe o linie de plutire.
Pentru ca vrem o peluza plina de culoare, ne-am gandit sa reluam o traditie inceputa acum multi ani: concursul “steagul pe doua bete”.

In acest sens, la fiecare meci de acasa, dorim sa premiem originalitatea si initiativa suporterilor dinamovisti.

Astfel, la pauza fiecarui meci, vom premia cele mai frumoase steaguri pe doua bete.

Premiile constau in urmatoarele produse PCH:
Locul II- un bilet gratis la meciul cu Steaua
Locul III- un calendar PCH (http://pchdinamo.ro/calendar-pch-2015/)

Pentru o motivare suplimentara, incercam ca premiile sa fie diferite de la o etapa la alta.

Este important de subliniat faptul ca dragostea pentru Dinamo si atasamentul fata de miscare ultras sunt premiile cele mai importante pentru fiecare dintre noi.

Asa ca, scoateti de la naftalina steagul pe care l-ati vopsit cu atatea ardoare in trecut sau puneti mana si vopsiti-l pe cel pe care il aveti in cap de atata timp.

Pentru informatii suplimentare, sunati la numarul de telefon 0768804414.

PS: bete pentru steaguri gasiti in peluza. Este necesar sa aduceti doar materialul vopsit!

Carduri de deplasare 2015-2016

Pentru ediția de anul acesta, 2015-2016, au revenit cardurile de deplasare, unele care încurajează susținerea echipei în țară și nu numai. Prețul acestora rămâne neschimbat, 150 RON, posesorii având următoarele facilități:

-Deplasările interne organizate pe baza acestui card sunt gratuite
-Deplasările externe organizate pe baza acestui card au prețuri promoționale (Budapesta, Insulele Feroe)
-Asistență juridică
-5% reducere la achiziționarea produselor PCH Dinamo
-Prioritate și prețuri promoționale la deplasările EURO 2016

Pentru orice fel de informații privind achiziționarea cardului, sunați la unul dintre numerele 0769000936 sau 0768804414.

PCH Dinamo (14/07/2015)