Zi de meci – Duminică 9.02.2020

Maine, cu totii la Voluntari! Este un pas important pe care trebuie sa-l facem bine si numai IMPREUNA VOM REUSI! Ne vedem direct in fata stadionului din Voluntari, incepand cu ora 15:00. Avem 1000 de bilete cu pretul de 20 Lei, dar putem lua in tot stadionul dupa ce le epuizam. HAIDETI SA LE ARATAM TUTUROR CINE E DINAMO! PREZENTA FACE DIFERENTA! Va rugam sa realizati importanta acestui meci si sa sustinem cu totii DINAMO in viata reala, pe stadion!
#FamiliaDinamo
#PrezentaFaceDiferenta
#ProgramDDB – www.programddb.ro

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5 LA SUTĂ DIN IMPOZIT

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5 LA SUTĂ DIN IMPOZIT

Întrebări frecvente despre procedura de redirecționare :

1. Care este cota din impozitul pe venit pe care o pot redirecționa către un ONG sau unitate de cult?
Începând cu anul acesta, cota pe care o poți redirecționa a crescut de la maxim 2% la maxim 3,5%, către una sau mai mult ONG-uri sau unități de cult, a alegerea ta.
2. În ce categorii de venituri trebuie să mă încadrez ca să pot face redirecționarea?
Formularul tip Cerere 230 pentru redirecționare se completează:
de persoanele fizice care au realizat, în anul anterior, venituri din salarii / asimilate salariilor;
de pensionari cu o pensie de minim 2.000 lei lunar brut;
de persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii din străinătate, impozabile în România.
Nu poți redirecționa dacă ai fost în concediu de îngrijire a copilului în anul precedent, ori dacă ai primit pensie neimpozabilă.
3. Unde găsesc formularul pe care îl am de completat pentru a vă redirecționa cei 3,5% din impozit?
Varianta 1: descarcă formularul-tip „Cerere 230” și completează-l de mână, apoi semnează-l.
dacă ești utilizator al serviciului Spațiul Privat Virtual, după autentificare, accesează secțiunea Depunere declarații, subsecțiunea D230.
4. Cum procedez pentru depunerea/trimiterea formularului de redirecționare?

Depunerea/trimiterea personal se poate face:

în format hârtie la registratura organului fiscal competent (de care aparții). CLICK AICI pentru adresele sediilor teritoriale ale ANAF,

prin poștă, pe adresa organului fiscal (ANAF),
electronic, prin serviciul Spațiul Privat Virtual.

5. Trebuie să calculez eu cât înseamnă cota de 3,5% și să scriu în Cerere?

Nu trebuie să scrii nimic în câmpul respectiv. Sumă va fi calculată și virată de organul fiscal în funcție de venitul declarat.

6. Care este data limită pentru depunerea Cererii 230?

În anul 2020, termenul limită pentru depunerea/înregistrarea cererilor pentru redirecționarea a 3,5 la sută din impozit este 25 mai!

7. Îmi puteți confirma că ați primit banii de la mine?

Nu, din păcate. Beneficiarii sumelor obținute prin redirecționarea a maxim 3,5% din impozitul pe venit nu pot obține informații cu privire la identitatea persoanei care face redirecționarea (conform cu O.G. nr. 92/2003, art.11, alin (4)). Teoretic, viramentul se face în maxim 90 de zile de la depunerea Cererii 230.

8. ANAF mi-a trimis o scrisoare în care îmi spune că am cerut redirecționarea celor 3,5 la sută din impozit. Ce trebuie să fac?

Nimic. Aceste scrisori li se trimit tuturor contribuabililor care nu depun personal Cererea 230 la ANAF, ci prin intermediar (adică prin imputernicit), din cauza fraudelor din anii trecuți. Doar verifică datele ONG-ului beneficiar al Cererii depuse în numele tău. Dacă ele corespund opțiunii tale, nu mai trebuie să faci nimic.

DESCARCA FORMULARUL 230

Speranța moare ultima, dar este prima care învie din cenușă!

Vineri. Zi de muncă și zi de meci. Meciul este diseară, mai întâi trebuie să merg la muncă. Mă urc în taxi.

”Mergeți la meci? V-am văzut echipat de meci și de aceea vă întreb”, mă întreabă taximetristul.
”Da, jucăm diseară.”
”Și vă mai arde de meci? Sincer?”
”Îmi arde de meci pentru că este o datorie morală față de culori. Nu mă interesează cine e pe banca tehnică sau în teren, pur și simplu îmi place să fiu acolo, în peluză, să cânt pentru echipa mea.”
”Și totuși cum vă simțiți când vă întoarceți acasă după meci dezamăgit?”

Mă enervasem. Mă iritau întrebările taximetristului, legându-se parcă de pasiunea mea. Inițial, am crezit că are altă preferință fotbalistică, dar apoi a urmat o adăugare din partea acestuia.

”Am jucat și eu la Dinamo, la juniori. Am fost în generație cu Radu Ștefan. Am jucat și la Fc Național. Așa bine mi-a mers cu fotbalul încât am ajuns taximetrist. Am fost și eu la multe meciuri în peluză, dar pur și simplu nu îmi mai arde”.

Mi-am dat seama că nu era un om care făcea afirmații din răutate. Era un om resemnat. Resemnarea că Dinamo ca și echipă de fotbal nu mai e cea fost și că nu ne mai aduce bucurie și mândrie prin rezultate. Că trăim din amintiri și că iubim un spirit care ușor-ușor se poate scufunda de tot.

”Din cenușă să renască un MARE Dinamo!”

Pasiunea pentru Dinamo este mai presus de toate și mă dor lucrurile care se întâmplă. Am ajuns la concluzia că eu, ca suporter dinamovist nu mă pot implica decât prin 3 lucruri: să merg la meci, să îmi fac abonament și card de membru cotizant DDB.
Speranța moare ultima. Hai să strângem rândurile și să facem ceva! Este clar că nu putem depinde de nimeni și că noi trebuie să luam atitudine! Inițiativa a fost luată, acum trebuie ca fiecare dintre noi să contribuie la renaștere! Noi, suporterii dinamoviști trebuie să salvăm clubul! Prin acest proiect, Program DDB, menținem făclia speranței. Putem face ceva dacă suntem uniți!
Încet-încet, vom reuși! Cu pași mici, victoria va fi sigură!

Diseară, este meci. Voi fi acolo, ca de obicei. Rănit, căci mă doare situația actuală, dar sperând că lucrurile se vor redresa pe parcurs. Speranța moare ultima, dar este prima care învie din cenușă!

sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI

Al 12-lea jucător

Așa cum am început să vă obișnuim, fiind membru DDB ai parte de o serie de facilități, șanse unice de ați împlini visul. Programul DDB a mai făcut fericit un membru, câștigătorul concursului ”Al 12-lea jucător”. Ea este Theodora , are 9 ani și este fericită deoarece a intrat pe teren cu jucătorii înaintea partidei Dinamo-Viitorul.
Vine de mică pe stadion, împreună cu părinții și fratele ei. Microbul i-a fost transmis de la tatăl său care iubește Dinamo necondiționat de foarte mulți ani și s-a bucurat enorm să își vadă fata intrând de mână cu jucătorii. Pentru copil, cu siguranță va fi una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le va povesti cu bucurie și emoție și peste mulți ani. Prezența în vestiar, drumul spre teren, discuția cu jucătorii, culminând cu poza cu idolii săi.
Dinamo consolideaza amintiri, Dinamo înseamnă emoție, Dinamo îndeplinește dorințe.
În viața asta mai avem ceva de făcut!
Doar Dinamo București!

Concurs ”La o cină cu vedeta ta preferată”

Mai sunt doar cateva ore pana se incheie concursul nostru!!!

Pentru ca suntem diferiti. Pentru ca suntem mereu atfel. Pentru ca maine se fac 2 ani de la Doar Dinamo Bucuresti!!!

Astăzi este ultima zi a concursului ce îți oferă șansa de a ieși la cină cu Ioana Filimon (Miss Romania 2016) sau Giani Kiriță (fosta glorie si capitanul echipei Dinamo) ! Așa cum v-am anunțat printr-o postare anterioară, pe 16 august va avea loc extragerea pentru un ”câine” norocos și o dinamovistă cu șansă.
Participarea la acest concurs presupune statutul de Membru DDB în cadrul Programului, având cotizația plătită. Cei înscriși participă automat și au șansa de a câștiga o cină inedită! Cei care nu au devenit încă membrii DDB și ar dori să cineze cu Ioana sau Giani, se pot înscrie până diseară, la ora 24.00.

Mult succes!

https://programddb.ro/inrolare

#FamiliaDinamo

#DDB

#InViataAstaMaiAvemCevaDeFacut

Sărbătoritul lunii august

Spui august și deja simți cum vara îți ”curge” printre degete. Vara trece, însă concursurile noastre continuă. Fiind membru DDB, participi automat la extragerea ”Sărbătoritul lunii”, iar două legende îți vor fi alături de ziua ta.

În luna august sunt 38 de ”câini roșii” ce își sărbătoresc ziua de naștere.

Domnul Marin Iuhasz, un câine autentic și pasionat, este sărbătoritul lunii august. Este printre primii membrii care și-au făcut Elită DDB, implicându-se activ cu, pentru și din pasiune. Ziua de naștere a domnului Marin este pe 4 august, iar prezența legendelor la aniversarea sa îi va oferi o pată de culoare alb-roșie și îi va însenina aniversarea.

Petrecem în familie datorită Programului DDB!

Vom reveni cu poze!
Doar Dinamo București!

Reclama Dinamomania

Al 12-lea jucător la Dinamo-Voluntari

Campionatul a început și din fericire, am pornit cu dreptul. O victorie bună contra celor de la Voluntari, 2-1, iar fanii dinamoviști au plecat cu zâmbetul pe buze acasă.

Dinu Ionescu, un dinamovist de doar 14 ani, a fost fericitul câștigător al concursului ”Al 12-lea jucător”. Prima ediție a concursului din cadrul Programului DDB din acest sezon i-a adus suporterului nostru un val de bucurie, dar și de emoții. Până acum își privea idolii din tribune, se bucura la fiecare gol de-al lor sau vreo fază marcantă, iar acum a avut onoarea de a sta lângă ei.

”Mi s-a părut foarte frumos. Am dat mâna cu jucătorii, am vorbit cu ei. A fost totul foarte bine organizat și mi-a plcăut mult.”
Cotizezi pentru echipa ta și ești premiat!

În viața asta mai avem ceva de făcut!
Doar Dinamo București!

LA MULȚI ANI, MIHAI DEDU!

Dimineață. Deschizi ochii, te speli pe față, îți faci o cafea și aprinzi televizorul. Dai la știri în timp ce îți savurezi cafeaua. Mihai Dedu. Ne-am obișnuit cu el. De atâția ani de zile, ne ”bem” cafeaua împreună. Anii trec, dar rămâne aceeași prezență plăcută în casele telespectatorilor, același prezentator charismatic, spontan și cu mult umor.

Un împătimit al sportului, practicant și spectator, campion și suporter totodată. A practicat atletismul la nivel înalt, fiind campion de 5 ori la juniori și seniori, la 400 m garduri și plat . A cochetat și cu fotbalul în cadrul clubului Dinamo. Însă a ales latura jurnalistică, susținând că nu va regreta niciodată această decizie.

Noi l-am cunoscut și altfel. Ca suporter dinamovist. I-am cunoscut pasiunile, trăirile, dorințele. Una dintre acestea este ca Dinamo să redevină un club de prestigiu și să reajungă acolo sus. Pentru el, speranța moare ultima, pregătindu-se în continuare de Liga Campionilor.

Filele de poveste colorate în alb și roșu au început să fie scrise demult. Adică acum vreo 45 de ani, la grădiniță. Educatoarea a format două grupe a câte 20 de copii pentru a încinge o miuță. Și l-a pus să aleagă: Dinamo sau Steaua. De atunci, a rămas DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

Am găsit un interviu cu Dedu tot pentru pchdinamo.ro, ceva antic aș putea spune, câteva vorbe din 2011, la o discuție cu reporterii PCH de atunci.

” Pentru mine, când era vorba de Dinamo, în perioada adolescenței și tinereții pot spune că înflăcărat era sinonimul lui ultras de acum. Și acum, după atâția ani, fiind o persoană cât de cât cunoscută, sunt uneori catalogat, la noi pe Dinamo, drept stelist sau rapidist, chestii care pe mine mă dureau pentru că veneau de la unii care habar nu aveau cu cine vorbeau și care nu știau nici măcar ce înseamnă Dinamo. Știau ei că în 1981, la meciul cu Inter Milano am coborât la golul 3 din înaltul tribunei peste oameni până lângă gard…Sau că la meciul cu Liverpool am stat 11 ore în ploaie, tăind la confetti și ajungând după partidă direct la spital…Sau că am fost prezentatorul stadionului Dinamo destui ani…Că am ani de zile în galeria de atunci…”

Iată-l acum la 51 de ani în mijlocul familiei Dinamo. Întotdeauna a fost alături de echipa alb-roșie, însă de această dată este implicat 100%, fiind membru în board-ul DDB. A ales să se implice în cadrul programului DDB deoarece crede că ”În viața asta mai avem ceva de făcut”. Și el, și eu, și tu.

Familia Dinamo îți urează un sincer și un călduros ”La mulți ani”!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!

Programul DDB la Sport Total Fm

Programul DDB a fost prezentat astazi la cel mai cunoscut post de radio cu profil sportiv din Romania, SPTFM. Au vorbit despre proiect în cadrul emisiunii Nicu Grameni, crainicul echipei Dinamo București și Cosmin Cebuc, reprezentantul Supporters Direct în România.

”Noi vrem să ne implicăm activ în viața echipei și de aceea am decis să creăm această asociație a suporterilor dinamoviști. Suntem singura echipă din Liga 1 care are în plan proiectul socios. Doar uniți putem să ajutăm această echipă! Sunt convins că vor veni și rezultatele. Vrem să facem totul ca la carte ” (Nicu Grameni)

”Interesul nostru este să avem transparență. Deținem 20% putere de decizie în cadrul Consiliului de Administrație, ceea ce asigură transparență. Lucrurile nu se fac bătând din palme, se fac prin transparență, muncă și bunăvoință. Este un proiect interesant care poate reuși în România ” (Cosmin Cebuc, reprezentant Supporters Direct )

Găsiți în linkul de mai jos, întreaga emisiune:

https://soundcloud.com/ultrasteidinamo/programddbsptfm

Reclama

Sărbătoritul lunii iulie

”Aniversarea Ta”, una dintre cele mai importante zile din an, poate chiar cea mai însemnată. Cea mai frumoasă zi din an pe care alegi să ți-o petreci alături de persoanele apropiate, de cei dragi.
Așa cum am promis, în fiecare lună are loc o extragere la care participă automat toți membrii DDB. Toți cei care au card DDB au șansa de a-și sărbători ziua de naștere alături de gloriile dinamoviste. Un vis devenit realitate, nu?
În luna lui cuptor sunt 45 de fani dinamoviști ce își sărbătoresc ziua de naștere.
Sarbatoritii lunii iulie sunt din toate colturile tarii, si nu numai: Bucuresti, Cluj, Iasi si Londra.
Alexandru Moldovan este fericitul câștigător al concursului ”Aniversarea Ta” din cadrul programului DDB. Alex își va sărbători aniversarea lângă familia Dinamo, iar noi vom fi acolo și vom reveni cu poze.
La mulți ani, Alexandru Moldovan! Să ne trăiești 1948 de ani!
Doar Dinamo București!

Salvatorul lui Dinamo

BONSAI este o tradiție japoneză, preluată de la chinezi, o artă a grădinarilor prin care arborii sunt piperniciți în mod intenționat prin niște tehnici speciale și foarte migăloase. Unul din tratamente este tăierea periodică a rădăcinilor și ramurilor. Acest lucru se face atât de des încât ai impresia că până la urmă copacului îi intră bine în cap ca aia e statura lui normală și că nu mai trebuie să crească.

Din Dinamo au tăiat toți în mod sistematic. Unii de foame, alții din lăcomie sau, ceva mai rar, din neștiință. Toți dinamoviști declarați. De la Ianul până la Badea, Nețoiu, Borcea, Turcu, Becali sau până la cel de acum, care încă mai face experimente.
Au tot tăiat și ciopârțit până am ajuns în situația de astăzi.

DAR NU ĂSTA E LUCRUL CEL MAI GRAV CARE NI SE POATE ÎNTÂMPLA! Cel mai grav este că începe să ne intre în cap că ăsta e nivelul nostru.
Cel mai mare pericol acum este RESEMNAREA SUPORTERILOR. Singurii care au mai rămas să creadă într-un MARE DINAMO. Singurii pentru care Dinamo nu are preț și nu este de vânzare.

Clubul ăsta are o istorie de invidiat. Suntem singura echipă din România, care timp de 70 de ani a fost permanent în prima divizie. Ne-a șuierat plumbul pe la ureche, dar suntem încă aici, suntem încă în viață. Să nu vă așteptați să vorbească presa despre acest subiect. Ei au alte preferințe și alte statistici. De exemplu, atunci când i-am umilit pe rivali în Cupa Ligii, atât în varianta lor originală, cât și în varianta de pe centură, în speranța de a șterge rușinea, cârmacii fotbalului au preferat să desființeze trofeul. De două ori! Presa s-a conformat și a șters din statistici și din analele fotbalului românesc toate urmele acelor rezultate, printre care si un 7-0 în Ghencea.

Astăzi, dacă punem la un loc performațele și trofeele tuturor echipelor din Liga 1, nu ajungem la nivelul lui Dinamo. Nimeni nu va scrie despre asta. Toți vor continua să ne bage în cap ca suntem mărunți. Din ce în ce mai mărunți. În perioada asta în care Liga 1 nu prea aduce niciun jucator important, presa ne ia peste picior ca l-am transferat pe Sergiu Popovici (imaginați-vă titlurile pompoase de genul ”încă o lovitură pe piața transferurilor!” dacă băiatul ar fi mers la echipa din Comuna Berceni)

Nu vă așteptați ca alții să vă spună adevărul despre ce înseamnă Dinamo!
Adevărul rămâne ascuns. Falsificarea istoriei este una din rețetele prin care copacul poate ramâne la măsura ghiveciului de flori (chiar ne-au numit nu demult ”pământ de flori”). Fără istorie nu ai rădăcini. Fără rădăcini nu ai ramuri, nu ai fructe, nu ai viitor. Ești doar o plantă decorativă, draguță, pe care alții o pot muta și așeza acolo unde vor, sau o pot vinde la preț redus.

Repet, NU DE ACOLO VINE PERICOLUL PENTRU NOI. Riscul cel mai mare este acela de a nu înțelege momentul pe care-l trăim!
Este pentru prima dată în istoria de 70 de ani a Clubului, când soarta lui Dinamo depinde de suporteri. DEPINDE DE TINE, DE MINE, DE NOI. Acum când am împlinit șapte decenii, trăim un moment cu adevărat istoric. Suporterii pot avea un cuvânt de spus în deciziile clubului. Pot vota și pot influența destinul echipei.

Avem în față un meci decisiv și nu depindem de jocul rezulatelor. E pentru prima dată când suntem la mâna noastră.

Patronii vin și pleacă. Pentru ei totul este cântărit în arginți. Nu știm cine va fi următorul cumpător al lui Dinamo. Oricine aduce bani, este binevenit. Se pot întoarce chiar și cei care au plecat cu bani de aici. Cu mulți bani. Dar nu trebuie să ne aruncăm la picioarele lor ca la intrarea lui Mesia în Ierusalim. Nu-l mai căutați pe Salvatorul lui Dinamo pe la Tribuna Oficială. SALVATORUL EȘTI TU, cel care vine la meciuri, cel care cântă la una dintre Peluze sau prin tribune, cel care pune umărul ACUM pentru ca vocea suporterilor să fie auzită acolo unde se iau decizii.

Un patron se poate duce cu afacerea lui până la faliment și poate să-i pese de asta mai mult sau mai puțin. Dar dacă noi suntem acolo, ASTA NU SE VA ÎNTÂMPLA NICIODATĂ.

Pe 21 octombrie 1929, localitatea Ardnacrusha din Irlanda era conectată la rețeaua electrică. Lady Dairdre era cea mai bogată femeie din sat. Electricienii au intrat în casă, au tras firele și au montat becuri în fiecare cameră. Femeia a mai trait încă 11 ani. În fiecare seară apăsa întrerupătorul doar atât cât să vadă unde sunt lumânările și cutia cu chibrituri. Își aprindea o lumânare și stingea imediat becul electric. Puterea obișnuinței, teama de nou și de schimbare, mulțumirea cu lucrurile vechi, care nu strălucesc, dar încă mai merg.

Așa este și românul. Învățat să se mulțumească cu puțin și să spună resemnat ”Ferească Dumnezeu de mai rău!”

DAR NOI SUNTEM DINAMO! Noi trebuie să ne ridicăm, noi trebuie să creștem, noi trebuie să redevenim UN MARE DINAMO. Torțele noatre vor readuce LUMINA acolo unde întunericul s-a întins prea mult. Brațele noastre ridicate în Peluză sunt ramurile unui stejar falnic pe care nu-l poate îndoi nicio furtună.

Hai sus, băieți! În viața asta mai avem ceva de făcut!

https://programddb.ro

DINAMO SUNTEM NOI

DINAMO! DINAMO! DINAMO SUNTEM NOI!
Cu toții știm cântecul acesta din peluza. Cu dăruire și dragoste. Cu patimă și mândrie strigăm realitatea. Pentru că într-adevăr Dinamo suntem noi! Dinamo nu este patronul x sau investitorul y,ei sunt trecători. Pentru ei este o afacere, este un bussiness în care totul se învârte în jurul banilor. La noi, pasiunea extremă este pilonul de bază. Cei care au rămas întotdeauna în picioare sunt suporterii!
Noi, suporterii, am reușit să conturăm niște vise și le-am dat culoare. Atunci când ei vedeau nori negri, noi îi coloram. Atunci când ei ne anunțau sfârșitul, noi le arătam că renaștem. Dinamo s-a născut prin suporteri și există tot prin suporteri! Dinamo există astăzi datorită nouă, există deoarece nu am cedat nicio clipă, nu am renunțat la ceea ce iubim, chiar dacă multe au fost încercările ce au vrut să dezbine. De această dată, Dinamo București renaște din propria cenușă.
Și asta datorită ție, datorită mie, datorită celor care conștientizează importanța individuală a suporterului dinamovist și a acestei inițiative revoluționare. Programul DDB. Avem șansa de a influența în mod direct destinul clubului printr-o contribuție anuală modică. Putem să contribuim noi la alegerea președintelui dinamovist, de exemplu. În Consiliul de Administrație al FCD, avem 20% putere de decizie, ceea ce înseamnă 1 din 5 voturi, acest lucru fiind unic deoarece suporterii nu au mai avut niciodată putere de decizie în club.
În anul centenarului, românii trebuie să fie uniți, iar dinamoviștii și mai uniți. Noi nu vom lăsa Dinamo la greu. Noi ținem aproape și ne zbatem tot pentru noi, pentru a simți din nou gustul trofeelor și al competițiilor externe.
În viața asta mai avem ceva de făcut!
Împreună pentru un MARE DINAMO!

Sursa foto: Radio Dinamo 1948

Visul suporterului dinamovist

Program DDB. Schimbare. Inovație. Îndrăzneală. Pasiune. Mult roșu-alb.

”În viața asta mai avem ceva de făcut!”

Am tot văzut promovarea acestui program și fiind vorba de echipa mea de suflet, am încercat să culeg cât mai multe informații. Am fost la Operă și am rămas uluit de desfășurarea evenimentului. Cu atât mai mult când am văzut că nu degeaba am făcut coregrafia cu OPERA PCH, câinii sunt cei care dau și mențin tonul în fotbalul românesc!

Aici e Dinamo! Am stat puțin și m-am gândit. Singurul proiect revoluționar. Singurii oameni care s-au apucat de treaba și chiar vor să realizeze ceva. Singurii care au plecat la un drum și și-au asumat totul, și cu bune, și cu rele. Și-au asumat critici, neîncredere, dar timpul le va rezolva pe toate. La fel de asumați au fost și atunci când după zile sau săptămâni de muncă, coregrafiile s-au situat fără drept de apel în topul mondial.

Acum sunt Membru DDB și mă mândresc din adâncul inimii cu acest lucru. Au fost multe voci de-a lungul timpului care au propus introducerea proiectului ”socios”, dar câți sunt aceia care s-au alăturat inițiativei pe care ei au dorit-o?

Am colecționat de-a lungul anilor bilete, abonamente, autografe, eșarfe, iar acum le arăt fiului meu și îi transmit ”microbul” Dinamo. Mă simt un tată fericit și mândru, căci prin intermediul cardului DDB, copilul meu poate intra de mână cu jucătorii pe teren. Visul lui va deveni realitate. Va putea sta lângă idolii lui, va putea face poze cu aceștia, va putea merge în vestiar înaintea unui meci, va putea vorbi cu jucătorii pe care îi admiră sau îi imită în curtea școlii la miuță cu colegii.

După 70 de ani de istorie, suporterii au devenit acționari! Nu știu câți dintre voi conștientizează asta, dar este visul fiecăruia dintre noi. Visul că ne putem implica mai mult în viața echipei. Avem 1 din 5 voturi în Consiliul de Administrație, adică 20% putere de decizie prin președintele board-ului DDB, Cristi Hîldan. Ceea ce mi se pare extraordinar este că eu, un simplu suporter, pot contribui prin votul meu la alegerea președintelui board-ului care poate deveni chiar președintele lui Dinamo!

Dinamo întotdeauna a făcut parte din sufletul meu. Acum și eu fac parte din viața lui Dinamo!

Visele chiar devin realitate, trebuie doar să crezi în ele!
Devino și tu Membru DDB! Împreună vom reuși!

https://programddb.ro/inrolare

Ce băieți ”mișto”… U Cluj și Dinamo!

Atunci când frații se adună, iese ”mișto”! Ce locație ar fi fost mai potrivită decât Clujul, unde ne simțim ca acasă? Locul și oamenii ne fac să ne simțim ”mișto”, Ardealul ne cheamă! În inima Ardealului ne simțim de-ai casei. Ne leagă demnitatea, onoarea și respectul!
Cluj Napoca nu a dus niciodată lipsă de studenți care să își manifeste dornici trăirile și sentimentele, să își împărtășească pasiunea și să primească îndrumări profesionale. Casa Studenților a găzduit ieri după-amiază un nou episod al lansării programului DDB. Câinii roșii și studenții au făcut spectacol! Prezentarea proiectului a fost îmbinat perfect cu momentul artistic oferit de micuța dinamovistă Andrei Ayleen Gabriela și cu discursurile unora dintre reprezentanții celor două galerii, alături de speech-urile lui Claudiu Vaișcovici, Giani Kiriță și Cristi Hîldan .
Spațiul cultural a răsunat și de această dată de cântece din partea ambelor galerii. Există o legătură specială între noi și studenți, o simbioză perfectă. Fotbalul este povestea care unește! Ne leagă fanatismul, mentalitatea și latura naționalistă! La final, ne-am urcat împreună pe scenă și am arătat că vrem iar UN MARE DINAMO!
Au trecut peste două decenii de frăție, de prietenie, de susținere, de respect, de iubire- Dinamo și U Cluj! Ieri, la Cluj, a fost încă o dovadă de unitate și de speranța de reușită a acestui drum. Da, este un drum îndrăzneț. Da, este un drum greu. Dar la capătul drumului acestuia este luminița de care avem nevoie. Luminița de care depindem noi, prin definiție. Noi nu permitem ca fenomenul să moară! Ani de-a rândul ne-am complăcut cu situația, am stat la mâna altora și nimic nu s-a schimbat. Un lucru este clar: schimbarea vine de la noi!
Frații de la U Cluj ne susțin, sunt alături de noi, așa cum am fost și noi la rândul nostru și i-am sprijinit atunci când au demarat proiectul lor. A trecut un an, au strâns peste 1200 de membri cotizanți, au făcut front comun pentru a menține Universitatea în viață.Frații nostri au devenit și ei socios în programul DDB ! Acum, la greu, trebuie să ne implicăm în viața clubului. Clubul are nevoie de noi!
Nu uitați că în viața asta mai avem ceva de făcut!
Totul depinde de noi!

Doar Dinamo București!

Sursa Foto: Fotografii din Peluză