Asociatie

Asociatia Peluza Catalin Hildan Dinamo a luat fiinta in anul 2011, fiind fondata de catre aceiasi oameni care au pus umarul la formarea acestei peluze si care au facut din aceasta numarul unu in Romania vreme de multi ani, din toate punctele de vedere.

Aceeasi peluza care era privita atat cu invidie dar si cu respect de catre intreg fenomenul ultras din Romania, aceeasi peluza care a organizat deplasari impresionante atat interne cat si externe, aceeasi peluza care a dat tonul in ceea ce privește coregrafiile si spectacolul din tribune, aceeasi peluza care a realizat atat o revista cat si o emisiune radio.

Asociatia isi propune sa ofere conditiile dezvoltarii peluzei astfel incât independenta acesteia fata de conducere sau de alti factori de influenta sa nu fie pusa sub semnul intrebarii.

Aceasta asociatie ne ofera posibilitatea sa contribuim, poate intr-o masura mai mare sau mai eficienta decat pana acum, la aceasta dezvoltare a peluzei. Printr-o continua implicare in ceea ce inseamna evolutia acesteia, ne dorim sa ne detasam din nou in fruntea peisajului ultra’ din România.

De asemenea ne propunem sa aparam in continuare imaginea clubului Dinamo București, dar si imaginea, interesele si drepturile suporterilor in general, ale suporterilor dinamovisti in particular. Interesul nostru general, ca suporteri dinamoviști, este ca tot ce înseamna Dinamo, de la echipa pana la suporteri, sa evolueze si sa atinga noi culmi ale succesului.

Dorim sa devenim o voce a acestui interes dar si o voce a drepturilor suporterilor, o voce care multa vreme nu a fost ascultata, o voce impotriva abuzurilor îndreptate din mai multe directii impotriva noastra, o voce impotriva ipocriziei care înconjoara fotbalul romanesc.

Totodata, poate cel mai important obiectiv este pastrarea vie a amintirii si spiritului lui Catalin Hildan; promovarea valorilor in care a crezut si Catalin: devotament, ambitie, dragoste pentru culori, spirit de sacrificiu.

Dupa ce ani de zile am fost alaturi de Dinamo si de aceasta peluza, consideram ca este momentul sa pornim si pe acest nou drum, cu speranta ca vom reuși poate chiar mai mult decat ne-am propus.

Nr Vizualizari : 23607